A HTC One megérkezett a Telenorhoz

forrás: Prím Online, 2013. május 23. 14:54

Május 24-től kapható a Telenornál a HTC One, amely akár már 0 forintért megvásárolható a társaság tavaszi akciója keretében. A továbbfejlesztett hangszóróknak, a tűéles képeket készítő UltraPixel kameratechnológiának és a kezdőlapon egyénileg szerkeszthető hírfolyamnak köszönhetően az egyik legtöbb újdonsággal rendelkező okostelefon.

A tajvani gyártó legújabb csúcskészüléke több forradalmi multimédia-újítással is szolgál. A Boomsound funkció beépített erősítőjének, valamint a két sztereó hangszórónak köszönhetően a telefon kitűnő felhasználói élményt biztosít a zenerajongóknak, hogy torzításmentesen, akár a barátokkal együtt is élvezhessék kedvenc számaikat, például a Deezer több mint 20 milliós zenei kínálatából. A HTC One-on debütáló UltraPixel kamerának köszönhetően még gyenge fényviszonyok mellett is tökéletesen tiszta és éles, full HD felvételek készíthetők. Új távlatokat nyit a mobilos fényképezésben a Zoe funkció megjelenése, melynek segítségével három másodperc alatt húsz fénykép rögzíthető, és akár zenei aláfestéssel ellátott sorozattá is összefűzhetők.



A multimédia funkciók mellett a gyártó egyedi Android felülete, a Sense is megújult. A letisztult 5.0-ás verziónak köszönhetően még egyszerűbbé válik a programok kezelése, a Blinkfeed kezdőlap pedig egy egyedi hírfolyammá szerkeszti a felhasználó közösségimédia-üzeneteit, naptárbejegyzéseit és más, tetszőleges forrásból származó híreket. A készülék sokoldalúságát mutatja, hogy a beépített infraportnak köszönhetően akár TV-távirányítóként is használható.  

A HTC-től már megszokott módon a legújabb csúcsmobil nemcsak funkcióiban, de külső megjelenésében is megfelel a legmagasabb szintű elvárásoknak. A megbonthatatlan alumínium készülékváz és a lekerekített formák révén a mindössze 143 grammos készülék tökéletesen belesimul a kézbe. A HTC One erejét a négymagos Qualcomm Snapdragon adja, amely az egyik legerősebb okostelefon processzor.

A HTC One ezüst színben 2013. május 24-től már 0 forintért megvásárolható a Telenor üzleteiben meghatározott tarifacsomaggal, kétéves tarifamegtartás mellett. További információk és készülékárak a Telenor oldalán érhetők el.

 

A készülék jellemzői:

 

  • Operációs rendszer: Android 4.1.2
  • Kijelző: 4,7 hüvelyk, 1080 x 1920 pixel
  • Processzor: Qualcomm Snapdragon 600, négymagos, 1,7 GHz
  • Memória: 32GB
  • Kamera: fő kamera 4,1 MP, másodlagos kamera 2,1 MP
  • Akkumulátor: 2300 mAh

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05