Minden Telekom előfizető nézheti a BL-döntőt!

forrás: Prím Online, 2013. május 23. 15:15

Rendkívüli lehetőséget biztosít a labdarúgás és a tévézés kedvelőinek a Telekom: azon tévé-előfizetők számára is „kinyitja” a Bajnokok Ligája döntőjét közvetítő csatornát egy napra, akik eddig nem tudták követni azt.

A Telekom, a hazai labdarúgás egyik fő támogatójaként a legrangosabb európai kupa döntőjének élményét hozza el a focirajongók otthonaiba: május 25-én, szombaton azok számára is elérhetővé teszi a BL döntőt közvetítő Sport 1 csatorna műsorait, akiknek az előfizetői csomagjában egyébként nem található meg az adott csatorna.

A Telekom a következő csomagokkal rendelkezők számára „nyitja ki” és teszi ingyenes elérhetővé egy napra a Sport 1 csatorna műsorfolyamát: IPTV Közszolgálati, Koktél csomagra, a Digitális Kábel TV Közszolgálati csomagra, a SAT TV és az Interaktív SAT TV Közszolgálati, Alap csomagra előfizetők.

Mint ismert, a Telekom nemzetközi szinten is támogatja a futballt, mint az egyik legnépszerűbb, legszélesebb körben aktívan is űzött, illetve sok generációt mozgósító sportágat: a vállalat a Bajnokok Ligája döntőjébe jutott Bayern München kiemelt támogatója.  A Magyar Telekom ezért is tartotta fontosnak, hogy a labdarúgás szerelmeseinek minél szélesebb köre láthassa és szurkolhassa végig tévéje előtt a futballdöntő perceit.

Ráadásul a szombati napon nemcsak a BL döntőt, hanem a Sport 1 csatorna összes műsorát nyomon követhetik az érintettek – 0 órától 24 óráig.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05