A Tchibo elindította online partnerprogramját weboldal tulajdonosoknak

forrás: Prím Online, 2013. május 27. 10:28

A Tchibo Budapest Kft. a mai napon elindította a weboldal tulajdonosoknak szóló online partnerprogramját. Ennek köszönhetően több ezer, a vállalat célcsoportját megszólító tematikus weboldal tulajdonos számára nyílik lehetőség, hogy saját oldalaik látogatottsága által – a Tchibo hirdetéseinek megjelenítésével, és a webáruház termékeinek értékesítési jutalék (affiliate) alapon való promótálásával – extra bevételhez juthasson. 

A Tchibo a magyar piacon egyedülállóan magas jutalékkal honorálja a promóciós táborába csatlakozó, és a webáruházába értékesítéseket generáló webmestereket, illetve a kisebb-nagyobb online portálokat. A partnerek eladásonként akár 1500 forintot is kaphatnak attól függően, hogy az adott hónapban milyen mennyiségű online vásárlást irányítottak a Tchibo webáruházába.

 

A Partnerprogramhoz való csatlakozás nagyon egyszerű, gyors és díjmentes. Az affiliate.tchibo.hu oldalon történő feliratkozást követő regisztrációs jóváhagyás után a webmester elhelyezi a Tchibo promóciós eszközeit a saját oldalán. Ezt követően egy speciális affiliate mérőrendszer méri az általa a www.tchibo.hu webáruházba irányított kattintások és értékesítések mennyiségét. A webmester a saját promóciós fiókjában élőben is nyomon követheti weboldala teljesítményét, a kapott statisztikák alapján pedig – a jobb teljesítmény elérése érdekében – optimalizálhatja futtatott kampányait.

 

A Tchibo e-kereskedelmi részlege a dinamikusan növekvő online értékesítés további növekedését reméli a Partnerprogramtól. „A teljesítmény alapú online marketing térnyerése minket is meggyőzött arról, hogy szükséges az Affiliate Partnerprogramunk elindítása, amelytől gyors felfutást és akár több ezer weboldal partner csatlakozásását várjuk.  A piacon kiemelkedően magas jutalék rendszerünkkel és az átlagosnál nagyobb százalékban konvertáló webáruházzal biztosítjuk, hogy a velünk való együttműködés nagy mértékben jövedelmező legyen a webmesterek számára. Ráadásul, aki 2013. június 30-ig az elsők között csatlakozik, azt a szokásosnál még magasabb jutalékokkal várjuk” – mondta Németh Norbert, a Tchibo Budapest E-kereskedelem üzletágvezetője.

 

A Tchibo Partnerprogram fejlesztője és üzemeltetője a Greativity Média online performance ügynökség. Bentabet Ádám, az ügynökség ügyvezető igazgatója korábban a piacvezető kuponos oldal, a Kupon Világ nagy sikerű affiliate programját vezette be a piacra.

 

További részletek a programról és lehetőség a csatlakozásra: Affiliate.tchibo.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50