Új elnökséget választott az IAB Europe

forrás: Prím Online, 2013. május 29. 08:43

Megválasztotta új vezető tisztségviselőit az IAB Europe közgyűlése. A szakmai szervezet éves közgyűlésére Barcelonában, az Interact konferencia keretében került sor. Az elnökség tagjai két évre kaptak mandátumot a tagságtól.

 

Az IAB Europe elnöke Constantine Kamaras, az IAB Greece elnökségi tagja lett. Az alelnöki tisztséget az újabb kétéves ciklusban Stéphanie Hospital (Orange Digital) tölti be. Az ügyvezetést Didier Ongena (Microsoft Advertising), Fabiano Lazzarini (IAB Italy) és Thomas Schauf (IAB Germany) alkotja mellettük.

 

Az előző ciklus után ismét az elnökség tagja lett Thomas Duhr (United Internet Media), Patrick Marck (IAB Belgium), Guy Phillipson (IAB UK), Mike Read (comScore Europe) és Antonio Traugott (IAB Spain).

 

A nemzeti IAB-k vezetéséből a következő új elnökségi tagok érkeztek: Ioana Anescu (IAB Romania), Neslihan Mesutoglu (IAB Turkey) és Wlodzimierz Schmidt (IAB Poland).

 

A következő vállalati tagok kerültek be az elnökségbe első alkalommal: Anne Goodman (BBC Worldwide), Ben Humphry (nugg.ad), Janneke Niessen (Publicitas), Marc Panic (GroupM) és Estelle Werth (Criteo).

 

Somogyi Endre, az IAB Hungary ügyvezető igazgatója, aki az elmúlt két évben az IAB Europe elnökségi tagjaként tevékenykedett, ezúttal nem jelöltette magát. A szakember az IAB Europe elnökségében a régiós országok képviseletével foglalkozott. Ez utóbbi feladatot a lengyel és a román kollégák vették át tőle.

 

Kimon Zorbas, az IAB Europe ügyvezető igazgatója elmondta: „Erős képviseletet kapott az elnökségben Közép- és Délkelet-Európa, beleértve Törökországot is. Ez annak az értéknek és növekedésnek az elismerése, amelyet e régió digitális piaca mutat. Arra szintén figyelemmel voltunk, hogy a nemek aránya is kiegyensúlyozott legyen a vezetőségben, már csak azért is, mert ez jelentős előnyöket hordoz magában. Egyszerűen a 21. században üzleti értelemben is ez a logikus.”

Kulcsszavak: IAB

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05