Sokszínű és Családbarát Szervezet TOP10 díjat nyert a Telekom

forrás: Prím Online, 2013. június 3. 13:12

Idén, május 30-án immár harmadik alkalommal rendezte meg az Esélykonferenciát az mtd Tanácsadói Közösség. Az esemény célja az általuk végzett munkaadói benchmark kutatás eredményeinek ismertetése, amelynek központjában a családbarát munkahelyi gyakorlatok és a generációk közötti szolidaritás áll.

Az egynapos konferencián a Telekom két elismerést kapott: ismét bekerült a Top 10 Sokszínű és Családbarát Szervezet közé,  a MUNKA-MAGÁN ÉLETKÉP 2013 pályázaton pedig második helyezést ért el. A zsűri, „A Gyermekedet is elhozhatod” című pályázatban bemutatott és fotókkal is illusztrált jó gyakorlatokat  - a Telekomos Családi napokat, a Gyerekbarát irodákat, a Szabad a bejárás programot és a Kismama találkozókat, valamint a Mamazsúrok hagyományát - tartotta díjazásra méltónak.

A Sokszínű és Családbarát Szervezet TOP10 díj az mtd Tanácsadói Közösség által kifejlesztett két index, az Esélyegyenlőségi és sokszínűségi, illetve a Családbarát munkahely index eredményén alapul. Azok a szervezetek kapják meg 2013-ben a Sokszínű és Családbarát Szervezet TOP10 díjat, amelyek a 2012-es III. mtd benchmark kutatás eredményei alapján kiszámított kombinált (Esélyegyenlőségi és sokszínűségi és a Családbarát munkahely) indexen a 10 legmagasabb pontszámot érték el. Mind az esélyegyenlőség és sokszínűség, mind a családbarát munkahely tekintetében kifejtett szervezeti teljesítményt a két index egy nullától százig terjedő skálán osztályozza, ezáltal könnyen összehasonlíthatóvá válnak a szervezetek teljesítményei. A Sokszínű és Családbarát Szervezet TOP10 logót a nyertes szervezetek két évre, a következő benchmark felmérés eredményének kihirdetéséig használhatják.

Kulcsszavak: Magyar Telekom

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50