Mobilon is elérhetőek a kiemelt adománygyűjtő helyszínek

forrás: Prím Online, 2013. június 10. 19:46

Az ADDODA okostelefon-alkalmazás kiemelt gyűjtőakciói menüpontban rendszerezi a dunai árvíz kapcsán létrehozott tárgyi adomány gyűjtő helyszíneket. Az alkalmazásban megtalálható, hogy a legnagyobb segélyszervezetek pontosan milyen adományokra számítanak, és pontosan hol fogadják azokat szakembereik. Az applikáció GPS helyzet alapján egy kattintásra a gyűjtőpontra vezető utat is megtervezi. Tessék adományozni.

A legnagyobb hazai segélyszervezetek speciális gyűjtési akciókat indítottak az árvízvédelemben tevékenykedők támogatására és a károsultak megsegítésére. A Telenor több éve működő, saját fejlesztésű, tárgyi adományozást segítő mobilapplikációjában, az ADDODÁ-ban a Magyar Vöröskereszt, a Baptista Szeretetszolgálat, az Ökumenikus Segélyszervezet, a Katolikus Karitász és a Máltai Szeretetszolgálat tárgyi adománygyűjtő pontjai találhatóak meg.

 

Az applikáció „Kiemelt akciók”menüjében most az árvízhelyzet kezelése érdekében létrehozott kiemelt gyűjtőpontok már megtalálhatóak, az alkalmazás a Google Maps segítségével egy kattintásra a gyűjtőponthoz vezető útvonalat is megtervezi. A segélyszervezetek elsősorban tisztítószerekre, higiéniai eszközökre, tartós élelmiszerekre, takarókra és hálózsákokra számítanak. Az alkalmazásban elérhető helyszínek a segélyszervezetektől érkező információk alapján folyamatosan frissülnek.

Az ADDODA okostelefon-alkalmazás androidos telefonokra itt érhető el:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.telenor.hu.addoda&hl=hu
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50