Magyarországba érkezett az LG Optimus L7 II

forrás: Prím Online, 2013. június 14. 08:22

Az LG Optimus L Series II termékcsalád felső-középkategóriás tagja, az Optimus L7 II már hazánkban is elérhető. Az okostelefont — az L Series II-re jellemző, megújult formavilágon túl — 4.1 Jelly Bean Android operációs rendszer, 4,3 hüvelykes IPS kijelző, kétmagos processzor és nagy teljesítményű akkumulátor jellemzi.   

Tulajdonságok

Az Optimus L7 II használata során azonnal szembetűnik a nagy felbontású IPS kijelző, a megnövelt kapacitású, 2460 mAh-es akkumulátor és a főgombot övező LED világítás. Ez az intelligens LED világítás különböző színekkel jelzi többek között a nem fogadott hívásokat és a beérkezett üzeneteket. A készüléket 1 GHz-es, kétmagos processzorral szerelték fel, a tartalmak tárolására pedig egy 4GB-os belső tárhely áll rendelkezésre. Az Optimus L7 II egyik ékessége a 4,3 hüvelyk átmérőjű IPS panel, amely tiszta, élethű színeket garantál. A készülék 8 megapixeles hátoldali kamerájával és a hozzá tartozó LED vakuval kiváló minőségű képeket készíthetünk. 

 

„Örömünkre szolgál, hogy az Optimus L II okostelefont követően az Optimus L Series II termékcsalád második tagját is bemutathatjuk a magyar piacon. Az L Series II tagjainak sikere a kiváló minőségű hardver és a tökéletesen optimalizált szoftver ötvözetében rejlik, amely az L5 II és az L II esetében egyaránt megmutatkozik. Célunk, hogy minél szélesebb termékpalettával szolgáljuk ki vevőinket a belépő szinttől egészen a csúcskategóriáig.” – mondta el Piro Péter, az LG Electronics Magyar Kft. mobilkommunikációs üzletágának magyarországi értékesítési vezetője. 

 

Formatervezés

Az L Series II megjelenésével az LG új formatervezési irányvonalat jelölt ki, amely elsősorban az elegáns, lekerekített kontúrokban, a ragyogó hátlapban és főgomb körüli, intelligens LED-világításban érhető tetten.

Funkciók

Az LG Optimus L7 II hasznos funkciók egész sorával rendelkezik. Ilyen az LG korábbi okostelefonjaiban is megismert gyorsjegyzetelő funkció (QuickMemo), a gyorsgomb (Quick Button) és a Safety Care biztonsági funkció. A gyorsgomb a telefon bal oldalán lévő speciális vezérlő, amely szabadon programozható, bármely alkalmazást hozzá lehet rendelni. A Safety Care funkcióval pedig értesítést küldhetünk egy megadott telefonszámra vészhelyzet esetén, vagy kérhetjük a telefonhasználatunk külső megfigyelését.

 

A párhuzamos feladatkezelést segíti a Qslide funkció, amellyel két alkalmazást nyithatunk meg egyszerre teljes képernyőn és változtathatjuk a kettő közötti átlátszóság mértékét. Így például egy QuickMemo-val felírt telefonszámot a neten való böngészés közben is láthatunk. A telefon tartalmazza az LG saját fejlesztésű QuickTranslator applikációját is, amivel könnyedén beszkennelhetünk bármely idegen nyelven írt, nyomtatott szöveget, amelyet a program pillanatok alatt a kívánt nyelvre lefordít.

 

Az LG Optimus L7 II fekete színben kapható az T-Mobile üzlet hálózataiban és webshopjában.

 

Az Optimus L7 II főbb paraméterei:

•   Lapkakészlet: 1 GHz-es kétmagos processzor (Qualcomm MSM8225)

•   Memória: Legfeljebb 4 GB eMMC / 768 MB RAM / Micro SD

•   Kijelző: 4,3” WVGA IPS

•   Kamera: hátsó: 8 megapixeles, LED-vakuval / első: VGA

•   Operációs rendszer: Android 4.1 Jelly Bean

•   Akkumulátor: 2460 mAh

•   Méret: 121,5 x 66,6 x 9,7 mm 

Kulcsszavak: okostelefon Optimus LG

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05