Nyári roaming adatkedvezmény a Magyar Telekomtól

forrás: Prím Online, 2013. június 29. 10:41

Július 1-től a Travel & Surf roaming adat-díjcsomagokkal jelentős kedvezménnyel lehet az EU országokban internetezni: böngészni, e-mailezni, megosztani, letölteni.

Július 1-től augusztus 31-ig a Magyar Telekom a Travel & Surf M és L  roaming adatcsomag konstrukciójára jelentős nyári  akciós kedvezményt nyújt.  A Travel&Surf M csomag a promóció ideje alatt 50 MB helyett tripla annyit, azaz 150 MB adatforgalmat nyújt 1.490 Ft-ért, 24 órás érvényességgel.  A Travel&Surf  L csomag heti 6.990 Ft-ért 250 MB adatforgalmat tartalmaz havidíjas előfizetést használó ügyfeleink számára. 

A díjcsomagok kiválasztása bármilyen okostelefonon, táblagépen, laptopon vagy notebookon történhet,  az online ügyintézés nem generál adatforgalmat, tehát térítésmentes.

Az akció ideje alatt a kedvezményes adatcsomag igénybe vételének lehetőségét a Magyar Telekom minden lakossági illetve KKV ügyfelének, illetve a T-Systems Magyarország által kezelt pedig valamennyi nagyvállalati ügyfelének is elérhetővé teszi, ha erre megállapodásuk lehetőséget biztosít.

Azok az üzleti ügyfelek, akik az egyéni igényeiknek megfelelő, adott barangolási díjszabásokat vagy csomagokat vesznek igénybe a Travel & Surf díjcsomagokat saját ügyfélportáljukon, az Ügyfélszolgálaton vagy kapcsolattartójukon keresztül igényelhetik.

Amennyiben az ügyfél az utazás megkezdése előtt nem választott roaming adat díjcsomagot, akkor sincs ok aggodalomra, mert a Telekom ügyfelei számára a böngészőn keresztül történő internetre csatlakozás alkalmával automatikusan a szolgáltatás-választó oldal nyílik meg. Itt az ügyfélnek lehetősége van a számára megfelelő Travel & Surf csomagot – külföldi tartózkodási idejéhez igazítva – kiválasztani és megrendelni. Az adat-díjcsomag megrendelő oldal ( www.t-mobile.hu/adatroaming) elérése külföldről is díjmentes.

A fenti ajánlat július 1-től augusztus 31-ig történő megrendelés esetén vehető igénybe. A Travel & Surf díjcsomagok – Magyarország kivételével - az EU tagállamaiban valamint Liechtensteinben, Norvégiában és Izlandon használhatók.

További információ a Travel & Surf csomagokról:
www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/nemzetkozi
 

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05