Scooter őrülettel ér csúcsra a Hegyalja

forrás: Prím Online, 2013. június 29. 20:51

Ákos koncertjén több ezres nézősereg láthatta, ahogy múlt és jelen szorosan összefonódik. A zenész a 14. Borsodi Hegyalja fesztivál egyik legemlékezetesebb másfél óráját adta, míg az Anti-Flag a kora esti órákban ugráltatta meg a Borsodi Nagyszínpad előtt összegyűlt hegyaljásokat. A Kiscsilag és az Anna and the Barbies sikere borítékolható volt. Igor Cavalera, a Sepultura ex-dobosa a Malátabár emelvényén nyomta meg a party gombot Mixhell névre keresztelt „rock-tronica” projektjével. A fesztivál utolsó napján a Scooterrel együtt tombolnak a fesztiválozók, méghozzá az elővételben elfogyott belépők alapján óriásközönség előtt. Az északi folk metal kedvelőinek az Ensiferum hozza el a megváltást, míg a Punnany Massif új dalait mutatja be rajongóinak. Zárásként itt lesz az Edda Művek, a Quimby, valamint a Hősök és az Akkezdetphiai is.

A csütörtök óta Tokajban állomásozó Anti-Flag saját koncertjükre készülve megkóstolt néhány helyi borkülönlegességet, majd fellépésükön már a fesztivál legnagyobb 'körtáncát' köszönhetjük nekik. A pittsburghi punkok rengeteg nemes ügy mellett állnak ki, most viszont a közönség köreibe álltak be, egészen pontosan dobosuk az utolsó dalt a fesztiválozók gyűrűjében püfölte végig a küzdőtéren. Ákos Szinti-rockja precíz volt, látványos és roppant intenzív. A show egyszerre elégítette ki a zenész korai- és új korszakáért rajongókat. Igazi szuperválogatott verődött össze pénteken, hiszen az Ivan and the Parazol retro rock bulija mellett a Magna Cum Laude pálinkázása, a Kiscsillag kockacukra, vagy a Compact Disco eurokompatibilis muzsikája is emlékezetes perceket okozott. Az éjszakát egyrészt a Mixhell, vagyis Igor Cavalera pörgette fel, de a Nemjuci Pepsi Nagyszínpados koncertjét is rengetegen nézték meg a késői óra ellenére.


Az utolsó, szombati napon a Scooteré lesz a főszerep, akik bár visszatérő vendégnek számítanak hazánkban, mégis rekord közeli nézősereg várható Tokaji vendégeskedésük alkalmából. Vélhetően sokan lesznek a Punnany Massif buliján is, hiszen a pécsi alter/hip-hop duó népszerűsége az elmúlt egy évben meredeken ível felfelé. A Brains nem titkoltan mindenkit megmozgató szándékkal áll majd fel a Borsodi Nagyszínpadra, ahogy a Quimby fellépése is óriási közösségi élménnyé válik, mikor ezrek éneklik együtt a zenekar legnagyobb slágereit. Az Edda Művek megállítja, sőt kicsit vissza is pörgeti az időt, a Hősök és az Akkezdetphiai pedig a hip-hop rengetegébe engedne majd bebocsátást. A finn Ensiferum koncertjére is hatalmas az érdeklődés, hiszen a csatametált játszó északi brigád régóta közönség kedvencnek számít hazánkban.


A Hegy' Karriergyárban Andrássy Dániel mutatja be Leonar3Do névre keresztelt fantasztikus találmányát, majd folytatódnak a pályájukat még csak keresőket segítő előadások, mindezek továbbra is sör- és jégkrémnyereménnyel és még sok más meglepetéssel felpezsdítve. A Magyar Teátrumban Puzsér Róbert jelenik meg ismét, az előző előadások tekintetében pedig újfent parázs és meredeken humoros performanszra lehet számítani. Az adidas originals street art parkban Capoeira, valamint freestyle foci bemutató és a Break verseny döntője várja a látogatókat.
 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09