Különleges kiszolgálás a reptéren a Vodafone Reddel

forrás: Prím Online, 2013. július 9. 09:11

A Vodafone Red előfizetői július 8-tól nem „csupán” a korlátlan hívásokat élvezhetik, hanem ha külföldre indulnak, a Budapest Airport 2A és 2B terminálján is különleges kiszolgálást kapnak. Ehhez mindössze egy regisztráció szükséges az utazást megelőzően 5 napon belül a vodafone.hu/repulj oldalon.

 

A Vodafone Red Pass szolgáltatás célja, hogy a Redes ügyfelek sorban állás nélkül juthassanak be a reptérre. A Red kísérők minden esetben előreviszik az ügyfeleket a sorban, hogy csomagjukat soron kívül feladhassák, ha pedig csomag nélkül utaznak, úgy a kinyomtatott beszállókártyával várják őket. A becsekkolást követően a biztonsági zónában is folytatódik a kitüntetett bánásmód: a Red előfizetők ingyenesen használhatják a vörös szőnyeggel borított utasbiztonsági gyorsító sávot.. A kötelező biztonsági ellenőrzés után a Vodafone Red ügyfelei a repülőgép indulásáig hátralévő időt a Vodafone Red Lounge-ban tölthetik el. Az utasok a Skycourt Red várójában táblagépek mellett, kellemes körülmények között zenehallgatással, olvasgatással tölthetik el az indulásig hátralévő időt.

 

A szolgáltatás szeptember 15-ig él majd, mindennap reggel 4-től este 8-ig. A Red kísérők ruháját Szegedi Kata divattervező tervezte.

 

Az előfizetők a kényelmes repülőtéri kiszolgálás mellett természetesen az utazás alatt is élvezhetik előfizetésük előnyeit, így a Red SUPER felhasználói évente hét napig külföldről is korlátlanul telefonálhatnak hazai ismerőseikkel, míg a Red STANDARD előfizetői az Európai Napijeggyel 990Ft-ért élvezhetik a korlátlan beszélgetések kényelmét.

 

A Vodafone Magyarország ügyfelei az Európa Napijeggyel az EU területén a hazai tarifákkal indíthatnak hívást, vagy küldhetnek SMS-t a 990 Ft-os fix napidíjért cserébe. Az Európa Napijegy felhasználói a hívásokat, ahogy itthon is, ingyen fogadhatják, emellett július elsejétől a napijegyben foglalt adatforgalmi keret a korábbi duplájára, 100MB-ra nőtt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09