Wi-Fi repeater és hangérzékelés a D-Link új otthoni Cloud kameráiban

forrás: Prím Online, 2013. július 17. 11:56

A D-Link két újabb IP kamerával bővíti otthoni Cloud kamera portfolióját: a DCS-933L Wireless N Éjjellátó Cloud Kamera és a DCS-5020L Wireless N PTZ Cloud Kamera a mozgásérzékelés és az éjjellátó funkció mellett hangérzékelő modult és beépített Wi-Fi repeatert is kapott. Mindkét kamera élőképe elérhető az ingyenes mydlink Lite Android és iOS mobilalkalmazásokkal is.

Átfogó funkciók otthonunk biztonságához


A hagyományos riasztórendszerekhez hasonlóan a D-Link Cloud kamerák a mozgás érzékelését követően e-mail riasztást képesek küldeni, azonban itt a kamera képe is azonnal ellenőrizhető. A DCS-933L és a DCS-5020L a képen látható mozgás azonosításához 4x zoom lehetőséget illetve a mozgás mellett hangérzékelést is kínál. Ezen funkcióknak köszönhetően nemcsak biztonsági kameraként alkalmazható, hanem kiváló megoldás babafigyelésre is. A riasztást kiváltó hangerősség a menürendszerben egyszerűen beállítható és módosítható. A kamera képe a D-Link Surveillance Center add-on telepítésével akár egy hálózati tárolóra is menthető, ha nem szeretnénk a rögzítéshez egy gépet folyamatosan bekapcsolva tartani.


Vezeték nélkül mobilan


Minkét kamera kis méreténél és a Wireless N 300 antennáinál fogva szinte bárhova elhelyezhető: falra, babaágy mellé vagy akár a fedett teraszra is kihelyezhető. A két új modell beépített Wi-Fi repeater funkciót is kapott, így olyan helyiségekben, ahol gyenge a jel, akár 5 Wi-Fi eszköz számára is képes maga a kamera Wi-Fi jelet biztosítani.


D-Link a felhőben


A D-Link két új IP kamerája csatlakozva a már korábban bemutatott Cloud routerekhez, NAS-okhoz és IP kamerákhoz egyszerűen felügyelhető a mydlink portálon illetve az ingyenesen letölthető iOS és Android mobilalkalmazásokon keresztül.


DCS-933L és DCS-5020L – A legfontosabb funkciók:


·    10/100Mbps Ethernet port
·    Wireless N 300 Wi-Fi
·    Beépített infravörös LED-ek az éjszakai felvételekhez
·    Mozgás- és hangérzékelés
·    Beépített Wi-Fi repeater legfeljebb 5 Wi-Fi kliens kiszolgálására (max. 75 Mbps sebesség)
·    1/5” VGA CMOS progresszív szenzor
·    Maximális felbontás: 640 x 480 @ 30fps
·    4x digitális zoom
·    H.264 és MJPEG tömörítés (a DCS-5020L esetében MPEG-4 is)
·    mydlink Lite Android és iOS alkalmazások
·    DCS-5020L PTZ funkcióval (forgatható, dönthető)


Ár és elérhetőség


A DCS-933L Wireless N Éjjellátó Cloud Kamera és a DCS-5020L Wireless N PTZ Cloud Kamera már kapható Magyarországon is. Előbbi 36 900 Ft-ért, utóbbi 56 900 Ft-ért érhető el a hazai webáruházakban.
 

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50