easyJet: mobilon követhető információk

forrás: Prím Online, 2013. július 23. 08:32

Az eddigi legszélesebb körű tájékoztatást biztosítja utasainak az easyJet. Az új, okostelefonon és a légitársaság honlapján is elérhető Flight Tracker alkalmazásnak köszönhetően az easyJet utasai percről percre friss információkat kaphatnak járatukról, akár még útban a reptérre is.

Az easyJet legújabb innovatív fejlesztése, a Flight Tracker lehetővé teszi, hogy az utasok a hagyományos indulási és érkezési adatokon túl a járatukat érintő legfrissebb információkról is tájékozódjanak. Időben értesülve az esetleges időjárási viszontagságokról, sztrájkokról egyszerűen megspórolhatják a reptéri idegeskedést, felesleges kiszállásokat és természetesen az ebből adódó költségeket is. Mivel Flight Tracker a járatokról folyamatosan friss információt biztosít, így nemcsak az utasok, de az otthon várakozó barátok, rokonok is nagy hasznát vehetik az alkalmazásnak.

 

„A Flight Tracker igazi innovációnak számít a repülés világában, az alkalmazás most már minden easyJet utas számára elérhető a honlapunkon keresztül vagy okostelefonon. Nemcsak az utazók, de a családtagok és barátok is ellenőrizhetik a járatokat, így pontosan tudják, mikor érkeznek szeretteik.” – nyilatkozta Peter Duffy, az easyJet marketing igazgatója.

 

A nyári csúcsszezon idején a Flight Tracker monitor 214 easyJet repülőgépet követ nyomon, népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy öt hónap alatt 5 millió látogatója és 3,5 millió felhasználója lett az oldalnak. Az easyJet díjnyertes mobilalkalmazását eddig több mint 5,4 millióan töltötték le.

 

Az easyJet másik, utazást segítő, innovatív eszköze a tavaly év vége óta működő Tervezz Velem, amelynek most az iPad alkalmazása is elkészült. Az egyszerű, térkép alapú keresőmotor segítségével a felhasználó a számára legmegfelelőbb easyJet desztinációkra kereshet rá, mindössze a nyaralás típusát, büdzséjét és az indulási repteret kell megadnia. A Tervezz Velem 14 nyelven, köztük magyarul is elérhető:

 

Az easyJet mobilalkalmazásáról:


·    2011-ben indult alkalmazást eddig több mint 4,5 millióan töltötték le Android és iPhone operációs rendszerekre.
·    Az applikáció lehetővé teszi az utasok számára, hogy repülőjegyet foglaljanak, válogassanak az árak között, de lehetőség nyílik az ülőhely előzetes lefoglalására, a csomag hozzáadására és hotelek kiválasztására is.
·    7 nyelven érhető el: angolul, franciául, németül, spanyolul, olaszul, hollandul és portugálul.
·    Az alkalmazás az elmúlt években számtalan elismerést kapott – köztük Travolution Awards legjobb mobilapplikáció díját 2012-ben.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05