Uniós támogatást nyert a Piac és Profit Kiadó

forrás: Prím Online, 2013. július 25. 13:38

A Piac és Profit Kiadó Kft. úniós támogatást nyert a TÁMOP-2.1.3.A-12/2 pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében a munkatársak képzéséhez. A három részből álló tréning eredményeként a cég minden dolgozója – szerkesztők, újságírók, értékesítők, konferenciaszervezők, más munkaköröket betöltők és a vezetők is – a változásokra jóval felkészültebben, kreatívabban, több tudással felvértezve tud hozzálátni az új feladatok megoldásához.

A Piac & Profit Kiadó – amely 2011-ben és 2012-ben is elnyerte a Superbrands címet – 1997 eleje óta van jelen a hazai lappiacon a ma már digitális változatban is kapható Piac & Profit című üzleti magazinnal. A kiadó Magyarországon az elsők között jelentkezett internetes információszolgáltatással kisvállalkozók számára, majd rövidesen a Piac & Profit Online gazdasági site-tal, amely aztán kibővült az Autóblog (autoblog.hu) és az Életforma (eletforma.hu) oldalakkal.

 

 

A Piac és Profit Kiadó Kft. 9 284 100 forint uniós támogatást nyert a TÁMOP-2.1.3.A-12/2 pályázati kiíráson

 

A cég tevékenységének fontos része a konferencia-üzletág, amely több mint egy évtizedes múltra tekint vissza, s kiemelt szegmense a már több éve működő KKV-AKADÉMIA. A cég tavaly indult projektje a Piac & Profit Klub.

 
A Piac & Profit Kiadó minden üzletága a kis- és középvállalkozások (kkv) igényeinek kiszolgálására fókuszál, együttesen egy újszerű komplex kommunikációs és szolgáltató rendszert képez, amelynek célja, hogy a kkv-k viszonylag teljes körű tartalomszolgáltatást kapjanak üzletvitelükhöz, s hogy az üzleti szektor minél kisebb költséggel, minél gyorsabban találja meg ügyfélpartnerét.
 
 
A kiadó komplex tevékenysége megköveteli, hogy munkatársai sokoldalúak és jól képzettek legyenek. Az elnyert uniós támogatás révén a cég számára elérhetővé vált, hogy az egyre növekvő és innovativitást követelő feladatok ellátása érdekében munkatársai számára egyedi képzéseket nyújtson, amelyek által még magasabb színvonalú szolgáltatásokat képes nyújtani a kis- és középvállalati kör számára.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05