Bővül a HP Z portfoliója

Új munkaállomással és nagy teljesítményű kijelzőkkel gazdagodik

forrás: Prím Online, 2013. július 26. 11:41

A HP bemutatta a Z kijelző család első professzionális monitorait, valamint egy új belépő-szintű Z munkaállomást, ami megbízható és rugalmas teljesítményt kínál egy PC áráért.

A HP új HP Z22i és Z24i IPS monitorokkal fejleszti az átalakuló munkaállomásokat. A tervezők külön figyelmet fordítottak a képpontosságra és a megbízhatóságra, a Z kijelzőket pedig a Z munkaállomásokra optimalizálták. A HP új Z monitorja ideális minden olyan mérnök, építész, tervező és fényképész számára, akik megfelelő képpontosságot szeretnének megfizethető áron.

 

A torony és kis helyigényű formában is elérhető új HPZ230 munkaállomás, építve a HP díjnyertes Z munkaállomás sorozat tapasztalatira, megfelel az egyre növekvő terhelési igényeknek. A HP Z230 kiváló választás minden specialista, tervező és kreatív szakember számára, akinek a munkája során sziklaszilárd megbízhatóságra van szüksége elérhető áron.  Az Autodesk AutoCAD és Adobe Photoshop programokkal dolgozó tervezők és fotósok sokat profitálhatnak a HP Z230 új funkcióiból.

 

„Fogyasztóink olyan termékeket várnak el tőlünk, amelyek mind tervezésben, mind pedig kivitelezésben megfelelnek a legmagasabb számítástechnikai és vizuális elvárásoknak is. A HP Z márka megfelel mindezeknek.”- nyilatkozta a Kobi Elbaz, HP EMEA régió Kereskedelmi Megoldásokért, a Nyomtatás és Személyi Számítógépek Üzletágért felelős elnök helyettese. “Az új HP Z230 munkaállomások és Z kijelzők elérhető árú megoldást jelentenek a növekvő terhelési igényekre és jól példázzák, hogy miért a HP a piacvezető vállalat az innovatív professzionális megoldások minden szintjén.”


Maximális produktivitás HP Z kijelzőkkel

 

A HP Z22i és Z24i IPS monitorok képpontossága kimagasló, könnyen állíthatók, professzionális használatra és kereskedelmi környezetre optimalizáltak és tökéletesen megbízhatók. A beépített IPS Gen 2 paneleknek köszönhetően a HP Z monitorok 26 százalékkal kevesebb energiát használnak, mint az első-generációs IPS technológiával készült HP termékek.

 

A HP új monitorjai kiválóan lefedik a standard webes felületekhez, a mérnöki tervek nagy részéhez és a kreatív valamint professzionális alkalmazásokhoz használt sRGB színteret. A HP Z22i 95 százalékos, a HP Z24i pedig 99 százalékos lefedettséget nyújt. A monitorokon a színek megjelenítése tökéletesen pontos és a korábbi kijelzőkhöz képest sokkal nagyobb látószöget biztosítanak, így segítik a csoportmunkát.

 

Az ENERGY STAR tanúsítvánnyal ellátott HP Z kijelzőket EPEAT arany fokozatot kaptak. A TCO tanúsítvánnyal rendelkező két kijelzőhöz tartozik egy 4 irányba állítható HP állvány is. A HP Z22i magasabb szintű TCO Certified Edge jelöléssel is ellátott, amit csak a környezetvédelemben úttörő és ergonomikus állványú termékek nyerhetnek el

 

Megbízható teljesítmény és skálázhatóság elérhető áron

 

A 365 napos 24 órás igénybevételhez tervezett, új generációs processzorral, és grafikai technológiákkal felszerelt HP Z230 munkaállomás széria két különféle vázzal kapható: elérhető belőle egy kompakt, bővíthető torony valamint egy kis helyigényű verzió is. Mindkét vázszerkezetet úgy tervezték, hogy bővíthető és a skálázható legyen. A HP Z230 munkaállomások számos ISV tanúsítvánnyal rendelkeznek, melyek garantálják a kiváló teljesítményt.

 

A HP Z230 Kis Helyigényű Munkaállomás ideális választás, amennyiben a helykihasználás kiemelt tényező. Emellett a munkaállomás nyitva hagyja a lehetőséget a vállalkozások és a vállatok számára, hogy igényeiknek megfelelően további elemekkel bővítsék. A kiváló teljesítményű és produktivitású Z230 munkaállomások torony és kis helyigényű verziója is tartalmazza a legújabb Intel Xeon processzort és 6 független kijelzőt támogató diszkrét grafikai lehetőségeket, amik hatékonyabbá és inspirálóbbá teszik a munkakörnyezetet.

 

Elérhetőség

 

A HP Z22i és HP Z24i várhatóan az egész világon augusztusban kerülnek a boltok polcaira. The HP Z230 munkaállomás quad-core konfiugurációs verziója várhatóan augusztusban kerül forgalomba világszerte.  

Kulcsszavak: munkaállomás monitor HP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05