Unitedprint: Online nyomtatási üzlet hatalmas sikere a közösségi médiában

OTS - Cégvonal, 2013. július 29. 10:23

Az Unitedprint.com SE erőteljesen belehúzott: igen erős  www.print24.com és www.easyprinting.hu brandjenek köszönhetően az online nyomtatási üzlet elérte a bűvös negyedmillió Facebook-rajongót, ezzel megerősített vezető helyét a közösségi médiában a nemzetközi nyomtatási üzletek között.

A print24 és az easyprint Facebook közössége vonzó versenyek, izgalmas közlemények és a nyomtatási tippek és trükkök formájában profitál a tagságból. Az interakció, inspiráció és információ tökéletes kombinációja jellemzi a nyomtatási üzlet közösségi médiában elért sikerét.

Az easyprint egy innovatív online nyomtatási üzlet, amely elsősorban kisvállalkozások, családok és magánszemélyek számára kínálja szolgáltatásait. Intuitív opció, hogy a képeslapok, szórólapok és névjegyek online tervezhetők és költségmentesen nyomtathatók. Idén márciusban történő újraindítását követően az easyprint mindössze pár hét alatt 50000 rajongót szerzett, és 10000 személyes komment jelent meg az oldalon. Az új Apple iMac is megnyerhető a "Easyprint or Vistaprint? You decide!" verseny keretében, amely 2013. július
31-ével zárul.

A print24, easyprint, unitedprint, firstprint, getprint és printwhat brandekkel rendelkező unitedprint.com SE egyike a világ vezető online nyomtatási üzleteinek. Ügyfeleinek többek közt magas minőségű szórólapokat, posztereket, képeslapokat, brosúrákat, névjegyeket és
fejléces lapokat kínál, amelyeket a lehető legrövidebb határidővel, a legolcsóbban szállít. A cég világszerte 700 munkatárssal üzemel, több mint 10000 négyzetméteres alapterületen. Telephelyeik a világ 26 országában találhatók: Ausztria, Belgium, Brazília, Kanada, Kína, Csehország, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Luxembourg, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09