A Ricoh harmadszorra is az IDC MarketScape vezető helyén szerepel

forrás: Prím Online, 2013. július 30. 10:42

Az "IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services 2013 Hardcopy Vendor Analysis" jelentése alapján a Ricoh megtartotta vezető pozícióját a menedzselt nyomtatási szolgáltatások (MPS) területén. A vállalat mindhárom értékelésben a vezető helyre került. 

Az IDC elemzői, Holly Muscolino és Terry Frazier július 22-én publikált egy átfogó értékelést a Ricoh vállalatról és a vállalat ügyfeleinek pozitív visszajelzéseiről: „Az ügyfelekkel folytatott interjúkban a Ricoh vállalattal kapcsolatban a magas szintű szolgáltatást és a hozzáértő munkatársakat emelték ki. A Ricoh ügyfélreferenciái Európából, az Egyesült Államokból és Latin-Amerikából származnak, ami a vállalat globális lábnyomát és piaci jelenlétét demonstrálja.”

 

Míg számos MPS szolgáltatás kínálata elsősorban az eszközökre és a nyomtatás menedzselésére fókuszál, a Ricoh MPS szolgáltatása a Ricoh Managed Document Services (Ricoh MDS) részeként szerepel. A Ricoh MDS egy holisztikus, öt-fázisú adaptív modellt alkalmaz.

 

Ez az egyedülálló megközelítés sokkal teljesebb MDS megoldást nyújt minden ügyfél számára; egy olyan megoldást, amely lefedi az összes üzletileg kritikus információkezelési területet, beleértve a bevitelt (capture), a feldolgozást (munkafolyamat), valamint a kimenetet (szétosztást), függetlenül attól, hogy papíralapú vagy elektronikus az a folyamat. A Ricoh MDS egyre több szervezet teljesítményének növelését segíti elő az információk digitalizálásával, a munkafolyamatok korszerűsítésével, valamint a megfelelő információk megfelelő emberekhez való sokkal gyorsabb eljuttatása által.

 

"A Ricoh vállalat menedzselt dokumentumszolgáltatásainak szakértői szemléletével járul hozzá a technológia és a nyomtatás optimalizálásának értéknöveléséhez, s valóban arra törekszik, hogy megértse az emberek munkamódszereit, valamint, hogy szakértelmével támogassa ügyfelei alkalmazottainak hatékonyságát és eredményességét." – nyilatkozta Sergio Kato, a Ricoh Company, Ltd. vezérigazgató-helyettese és a Global Marketing Group társigazgatója. "Tisztában vagyunk a generációs különbségekkel, s hogy különböző módon szeretnénk hozzáférni a hasznos üzleti információkhoz, ezért mindenkinek szeretnénk egy hatékonyabb, gyorsabb és magas színvonalú munkavégzés elérésében segíteni. Az olyan befolyásos ipari elemzők, mint pl. az IDC által elismert elsőbbségi pozíciónk, megerősíti számunkra, hogy megtettünk mindent ügyfeleink érdekében, és együttesen hozzájárulhatunk értéknövelő fejlődésükhöz."

 

Az IDC értékelése mellett a Gartner a ’Vezető Négyek’ közé sorolta a Ricoh-t az éves jelentésében ("Magic Quadrant: Managed Print Services Worldwide"; valamint a világranglistán a 3. helyezést érdemelte ki a 2012-es "Competitive Landscape: Managed Print Services, Worldwide" versenyében. Emellett vezető helyet kapott a "The Forrester Wave: Managed Print Services, Q2 2012" jelentésben is.

 

A Forrester a lehető legmagasabb pontszámot adta a Ricoh-nak és a menedzselt dokumentumszolgáltatás megoldásának a "technology and solution ownership," "enterprise print support," és "MPS market experience." kategóriákban. Legutóbb pedig megkapta a piacvezető címet a Quocirca "Managed Print Services (MPS) Landscape, 2013” című jelentésében."

 
Kulcsszavak: Ricoh IDC nyomtatás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50