Samsung prémium ház az IFA-n

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 4. 15:58

A Samsung számos dolgot tartogat az idei IFA szakkiállításra, többek között a saját tervezésű Samsung Premium House kapuit is megnyitotta, amelyet bútoripar vállalatokkal közreműködve hoztak létre. Az építményben a funkcionalitás és a modern dizájn egysége ötvöződik.

A Samsung Premium House egy 272 négyzetméteres lakás étkezővel, konyhával, háló- és mosószobával, amelyek mind a Samsung legfrissebb technológiai eszközeivel (pl. hűtőszekrény, tűzhely, mikrohullámú sütő, légkondicionáló, légtisztító, porszívó, mosógép) vannak felszerelve. A lakóterek és a konyha kialakítását és dekorációját a B&B Italia és az Arclinea irányította.

 

Boo-Keun Yoon, a Samsung szórakoztató elektronikai részlegének elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy ma már a vásárlók ma már "nem pusztán lakótérre vágynak, hanem egy olyan helyre, amelyre büszkék lehetnek, és élvezhetik az ott eltöltött időt. A Samsung megtalálta az arany középutat a funkcionalitás és a formatervezés között, így még élvezetesebbé teheti a felhasználók életét.

 

Régebben az elektronikai termékek nem alkották a lakások integráns részét, de mára ez megváltozott, hiszen lakterünket és gondolkodásmódunkat is az elektronika világa hálózza be” – mondta el Giorgio Busnelli, a B&B Italia vezérigazgatója. „A jövő elektronikai eszközei a bútorok részei lesznek.

 

 

A szép formaterv már nem elég többé” – mondta el Dr. Silvio Fortuna, az Arclinea vezérigazgatója. „Úgy gondoljuk, hogy a formatervezésnek funkcionálisnak kell lennie – és ebben tökéletesen egyetértünk a Samsunggal.”

 

A Samsung Club des Chefs kampány tagjai világszintű gasztronómiai élményt nyújtanak a Premium House szerencsés vendégeinek. A világhírű, három Michelin-csillaggal büszkélkedő Michel Troisgros (Franciaország), Christopher Kostow (Egyesült Államok) és a 2011-es MOF nyertes Eric Trochton (Franciaország) a Samsung Premium House konyhájában fogja elkészíteni ízletes fogásait.

 

 

A Samsung együttműködése ezen gasztronómiai szaktekintélyekkel egy olyan új irányt mutat, amely a mesterszakácsok tapasztalatát ötvözi a Samsung saját szakértelmével, a termékfejlesztés kezdetétől egészen az utolsó befejező lépésekig. A termékfejlesztésben való részvételen túl ráadásul a Samsung Club des Chefs séfjei receptek, technikák és fogások megosztásával segítik az otthoni szakácsok munkáját. 

 

A Samsung Premium House szeptember 5-től szeptember 10-ig áll nyitva a meghívott látogatók előtt. A házról bbővebben a Facebook oldalon lehet tájékozódni.

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05