Magyar Termék Nagydíjat kapott a CityPass

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 6. 09:52

A Netlock CityPass intelligens közösségi rendszerét is jutalmazták tegnap a Parlamentben, ahol ünnepélyes keretek között átadták a Magyar Termék Nagydíjat.

A Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet olyan termékek, szolgáltatások és gazdasági szervezetek nyerhetik el, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű és biztonságos termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

 

 

"A pályázat kiírása szerint a díjazottak olyan példaértékű modelleket jelenítenek meg, amelyek hozzájárulnak a gazdaság fejlesztéséhez. A most elnyert díj azt támasztja alá, hogy mi is ebbe a kiemelt körbe tartozunk, ami óriási büszkeséggel tölt el engem és kollégáimat egyaránt" - mondta el az elismerés kapcsán Molnár Ferenc, a NetLock Kft. ügyvezetője.

 

 

A sokoldalúan használható CityPass intelligens kártyarendszer vállalatok, önkormányzatok és oktatási rendszerek eltérő igényeit is képes kielégíteni. A nyílt rendszerbe bármilyen (RFID) kártya regisztrálható, ezért a felhasználási lehetőségek száma szinte végtelen. A rendszert sikerrel alkalmazzák egyetemi kártyaként Debrecenben és Győrben, valamint városkártyaként Szolnokon.

 

A Debreceni Egyetem hallgatói és dolgozói beléptető eszközként és olvasójegyként is használhatják a CityPass alapokon működő DEKa kártyát, illetve a hozzá kapcsolódó egyenleg és felhasználói fiók segítségével vásárolhatnak, és az egyetem információs portálját is igénybe vehetik. A győri Széchenyi István Egyetem hasonló területeken alkalmazza a CityPass multi-funkciós kártyarendszert: a beléptetés mellett az intelligens kártyák segítségével történik többek között a fénymásolás, szkennelés és nyomtatás elektronikus kifizetése, valamint már az indulástól a kártyákhoz kapcsolódik az egyetemi könyvtár használata is.

 

Szolnokon a közösségi közlekedésben használják a rendszert a T-City Szolnok Városkártya program keretében. A kártyabirtokosok emellett hűségpontokat is gyűjthetnek kártyájukkal, illetve kedvezményeket vehetnek igénybe a különböző elfogadó partnereknél, boltoktól kezdve szórakozóhelyeken és sportlétesítményeken át egészen a különféle kulturális eseményekig.

 

„A T-City a Magyar Telekom és Szolnok város közös, hosszú távú fejlesztési és innovációs programja. A T-City keretében bevezetett CityPass Közösségi Kártyarendszer egy folyamatos, közös fejlesztés eredménye, amelynek köszönhetően a kártyák NFC képes mobiltelefonokba integrálhatóak. Mindezek a törekvések tökéletesen beleillenek a Telekom innovációs stratégiájába” - mondta Pukler Gábor, a Magyar Telekom üzletfejlesztési és innovációs igazgatója.

Kulcsszavak: NetLock CityPass kártya díj

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már 250 SafeCross okoszebra védi a magyar gyalogosok biztonságát

2024. április 13-án, Debrecenben ünnepélyes családi rendezvényen adta át a Pearl Enterprises Kft. az általa fejlesztett 250. SafeCross okoszebrát.

2024. április 16. 18:10

Májusban indul az első SMP Marketing Masters kurzus!

A Magyar Marketing Szövetség elhozza a hazai szakemberek és marketingtevékenységet végzők számára a legszínvonalasabb stratégiai, kreatív, digitális, illetve technológiai tudásbővítő kurzusokat. Az SMP Masters magyar nyelvű, programsorozat összesen 5, egyenként 2 napos tematikus kurzusból áll.

2024. április 16. 11:41

Közel félmillió e-töltőpontra is szüksége lehet Franciaországnak néhány éven belül

A becslések szerint 2030-ra Franciaországban legalább 330 ezer, de akár 480 ezer e-töltőállomásra is szükség lehet. Ehhez gyors ütemben, folyamatosan újabb és újabb autópálya-pihenőhelyeket szerelnek fel töltőkkel, ahol már most akár 20 perc alatt 80 százalékra „tankolhatóak” az e-autók. 

2024. április 16. 10:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09