Nagy teljesítményű mobil és torony munkaállomások a Delltől

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 11. 09:32

A Dell bejelentette az eddigi legnagyobb teljesítményű mobil és torony kivitelű Dell Precision M4800, M6800, T3610, T5610 és T7610 munkaállomásokat. A portfólió új modelljei képesek zökkenőmentesen futtatni a legismertebb tartalomalkotási, mérnöki, tudományos és egyéb professzionális szoftveralkalmazásokat. 

A legújabb, nagy teljesítményű, munkaállomás-szintű processzorokkal, grafikus vezérlővel, tárhellyel, kijelzővel és további technológiákkal rendelkező modellek páratlan teljesítményt, gyorsaságot és megbízhatóságot kínálnak a mérnöki és tudományos területen dolgozó kreatív szakemberek számára. A munkaállomások emellett egyedülálló támogatást biztosítanak az innovatív ötletek gyors kidolgozásához és megvalósításához.

 

Az elérhető legnagyobb teljesítményű mobil munkaállomások 

 

A Dell a teljesítményt, a személyes élményt, továbbá a Dell Precision M4800 és M6800 mobil munkaállomások használatának egyszerűsítését szem előtt tartva elsőként vezette be a 15,6 hüvelykes Quad HD+ IGZO panelt a munkaállomások piacán. Ennek köszönhetően a modell képernyője magasabb felbontást nyújt, mint az Apple MacBook Pro Retina kijelzője, és egyedülálló módon kínál opcionális 10 ujjas Wacom multi-touch funkciót a 17,3 hüvelykes kijelzőn. Ezzel segíti az intuitív vezérlést, valamint a kreatív és tervezési alkalmazásokkal folytatott kommunikációt. A Dell emellett elsőként kínál WiGig vezeték nélküli dokkolást, illetve a WAVES MaxxAudio Pro integrációja révén egyedülálló hangteljesítményt is.

 

Az összetett 3D feladatok – például a renderelés és a szimulációk – elvégzéséhez az új Dell Precision mobil munkaállomások a legnagyobb teljesítményt képesek biztosítani. Akár 16 GB¹ 1866 MHz-es memóriával, negyedik generációs Intel Core i5 és i7 processzorválasztékkal (egészen a Core i7 Extreme Edition-ig), továbbá az AMD FirePro és NVIDIA Quadro professzionális színvonalú grafikus vezérlőkkel (NVIDIA Quadro K5100M esetén akár 8 GB grafikus memóriával¹ az M6800 modell esetében).


A másodlagos akkumulátorral egész napon át tartó akkumulátor-üzemidő², az új AMD Enduro és az NVIDIA Optimus technológia, valamint az iparágvezető végponti biztonsági megoldások – az átfogó titkosítás, a fejlett hitelesítés és a csúcstechnológiájú kártevővédelem – kiemelkedő megbízhatóságot nyújtanak.

 

Új torony kivitelű munkaállomások nagy számítási igényű szoftveralkalmazásokhoz

 

A díjnyertes gépháztervezést és élvonalbeli technológiát felvonultató új Dell Precision torony kivitelű munkaállomások a következő generációs, munkaállomás-szintű processzorokkal és professzionális színvonalú grafikus vezérlőkkel, továbbá gyárilag előre telepített Windows 8 operációs rendszerrel, Intel gyorsítótár-gyorsító szoftverrel, PCIe SSD-kkel és a Dell Precision teljesítményoptimalizáló szoftver frissítéseivel rendelkeznek.

 

Az új termékválasztékot tudományos elemzésekhez, professzionális mérnöki munkához, valamint az összetett 3D modellezéshez tervezték. A család tagjai a minitorony méretű Dell Precision T1700 Small mellett, a modern egyprocesszoros Intel Xeon teljesítményt biztosító Dell Precision T3610, a nagy teljesítményű, kétprocesszoros, ám kis helyet igénylő Dell Precision T5610, valamint a világ legnagyobb teljesítményét ígérő Dell Precision T7610. A T7610 legfeljebb 512 GB¹ rendszermemóriát kínál és akár három csúcskategóriás grafikus kártya befogadását teszi lehetővé, amelyekből kettő NVIDIA Quadro K6000s cards lehet. A konfigurációk októbertől válnak érhetővé.

 

Az új Dell Precision torony kivitelű és mobil munkaállomások szeptember 12-től érhetők el Magyarországon.

Kulcsszavak: munkaállomás Dell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08