A Moto X gyáregysége a Google utcanézetén

Czipperer Dia, 2013. szeptember 11. 16:26

Egyre több hellyel gyarapodik a Google Street View, melyeket akár otthon ülve is könnyedén bebarangolhatunk. A szolgáltatással már a Moto X gyáregységébe is bepillantást nyerhetünk.

Felkerült a Moto X gyár texasi gyára a Street View szolgáltatásba. Így testközelből is megnézhetjük, hol készül a legújabb Motorola zászlóshajó, a Moto X.

 

A gyár egészen pontosan Texas államban, Fort Worth-ban található, és heti szinten nagyjából 100 ezer telefont szállítanak innen.

 

Ez jó marketingfogás a Motorola részéről, hiszen, ha úgy vesszük „nyílt lapokkal” játszik. Mintha azzal, hogy felkerült a gyáregység a Street View-ra, azt akarná közölni, hogy nincs rejtegetnivalója. A rajongók pedig megnézhetik, hol is készült kedvenc készülékük.

 


Nagyobb térképre váltás

 

 

Forrás: Engadget.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elektronikusan is gyűjthető lenne a kopogtatócédula

A választásokat megelőző ajánlószelvények gyűjtését digitálissá lehetne tenni, ha elektronikusan írnák alá a polgárok az ajánlóíveket. A NETLOCK becslése szerint legalább 2–2,5 millió oldalnyi dokumentum kerülhetne át így a digitális térbe. Ezzel nemcsak olcsóbbá és zöldebbé válna a teljes folyamat, de gyorsabb, biztonságosabb, diszkrétebb lenne az adatkezelés is. Ezen felül egyszerűbben kiszűrhetnék a visszaéléseket, és hatékonyabbá válna az adminisztrációs munka és a GDPR előírásoknak való megfelelés is.

2019. szeptember 18. 10:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás