Yahoo: 800 millió aktív felhasználó

Czipperer Dia, 2013. szeptember 12. 15:28

Marissa Mayer, a Yahoo vezérigazgatója a TechChrunch Disrupt konferencián jelentette be, hogy a havi aktív felhasználók száma elérte a 800 milliót, ezek közül pedig 350 millióan mobilról látogatják az oldalt.

 

Marissa Mayer több kérdéssel is szembesült az eseményen, melyek közül az egyik kiemelkedő a vállalat logója volt. Mayer elmondta, hogy a cég jobban összpontosít termékeire, mint csak magára a logóra. És így ezt a váltást dollármilliók nélkül is végre tudták hajtani. 18 év alatt egyszer sem változtattak a logón, Mayer viszont azt mondja, időnként kell egy kis változás.

 

A termékek tekintetében úgy nyilatkozott Mayer, hogy a cég gyakorta frissít, beleértve a Sreen Video Streaming App kiadását, valamint partnerkapcsolatait is folyamatos ápolja, fejleszti (többek között a Saturday Night Live-val és a Comedy Centrallal).

 

Yahoo új logó

 

A vállalat forgalma pedig igen jónak mondható a 800 millió havi egyedi látógatóval, ami nem tartalmazza a Tumblrt. Korábban már írtunk róla, hogy a Yahoo ezekkel az eredményekkel a rivális Google fölé kerekedett. A felhasználók már közel fele pedig már mobilról használja a Yahoo-t (350 millió), amely Mayer szerint hatalmas potenciált rejt a vállalat számára, és ő is főként erre a területre összpontosít.

 

 

Forrás: TheNextWeb.com

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Széleskörű egészségbiztosítási szolgáltatást vezet be dolgozóinak a Vodafone

2022. július 1-től a Vodafone Magyarország elérhetővé teszi munkavállalói számára a Medicover Vállalati Egészségbiztosítást. A nagy létszámra kötött biztosítással a dolgozók a Medicover országos lefedettségén keresztül számos egészségügyi szolgáltatást vehetnek igénybe díjmentesen, akár korlátlan számban, a biztosításba pedig az alkalmazottak családtagjaikat is bevonhatják.

2022. július 4. 12:51

Az ABB E-mobility megnyitotta eddigi legnagyobb DC villámtöltőket gyártó üzemét

Az ABB E-mobility a toscanai Valdarnóban megnyitotta a vállalat eddigi legnagyobb, DC villámtöltőket gyártó üzemét, az E-mobility Centre of Excellence-t, s ezzel megerősítette globális vezető pozícióját az elektromos járművek (EV-k) töltési megoldásai terén.  

2022. július 4. 11:40

Influenszerek tucatjai születhettek a Balaton Soundon

A befutott véleményvezérek brandépítésre használták leginkább a két év kihagyás után újból megrendezett Balaton Soundot, miközben rengeteg fiatal számára ugródeszkát jelentett az influenszerek világában hazánk legjelentősebb fesztiválja. Zsóri Martin közösségi média szakértő arról beszélt, Pumped Gabó valósággal kultuszt épített ki maga köré, és az ő példáján idén is sokan meg akarták mutatni magukat a világnak a TikTokon és az Instagramon. Hozzátette, más kérdés, hogy a hírnevet fenn is kell tudni tartani.

2022. július 4. 09:59

Hogyan jegyezd meg könnyen az idegen szavakat?

Az ismétlés a tudás anyja – tartja a régi bölcsesség. De vajon hogyan, hányszor és milyen módon kell ismételni, hogy stabilan rögzüljenek a fejünkben az idegen szavak? Nyelvtanároktól megtudhattunk: ennek külön tudománya van, és közben számos érdekes trükköt alkalmazhatunk.

2022. július 3. 15:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24