A Chrome 29 elérhető iOS-re

Czipperer Dia, 2013. szeptember 16. 11:28

A Google a napokban jelentette be, hogy a Chrome böngésző legújabb változata iOS-en is debütált. A 29-es verzió iPhone-ra és iPadre is letölthető számos újdonsággal fűszerezve.

Az alkalmazás újdonságai közé tartozik az új keresési funkció, az adatmenedzsment és a hangkeresés is.  Na de nézzük, melyik mit kínál a felhasználóknak a megújult böngésző!

 

Az új keresési mód lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy gyorsabban hozzáférjenek a keresési eredményeikhez, vagyis a kereső teljesítménye javult, ezáltal sokkal gyorsabb lett.

 

 

 

A hangkeresési lehetőséget is javították, így már főnévfelismeréssel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ha például azt kérdezem, „Ki az Egyesült Államok elnöke?”, a kereső automatikusan felismeri az elnök szót, ezáltal azt is nyomon követhetjük, ki az ő felesége.

 

Mostantól pedig a felhasználók megnézhetik mentett adataikat a Bandwidth Management beállításoknál. Ez a szolgáltatás kicsit lassabban debütál, mint társai, ám a Google szerint idővel minden felhasználó számára elérhető lesz.

 

A program általános teljesítménye is javult, valamint biztonsági szempontból is (egyszerű vagy biztonságos bejelentkezés).

 

A program legújabb verziója már elérhető az App Store-ban.

 

Forrás: Techspot.com

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új funkcióval bővült a magyar építőipari szereplők életét megkönnyítő szoftver

Európa egyik meghatározó építőipari szoftvergyártója, a bécsi székhelyű PlanRadar kifejezetten az ügyfelek, köztük a magyar felhasználók visszajelzései, kérései alapján fejlesztette ki azt az új dokumentumkezelési megoldást, amelynek köszönhetően a megrendelők, a tervezők, a kivitelezők, valamint a létesítmények üzemeltetői a korábbinál is áttekinthetőbb módon ellenőrizhetik, követhetik a projektek alakulását. 

2023. március 31. 20:27

Átfogó felhőalapú biztonsági mentési megoldások az ASUSTOR-tól

Az ASUSTOR NAS a biztonsági mentési funkciók átfogó skáláját kínálja a felhasználóknak, lehetővé téve a könnyű és rugalmas köpontosítását a különféle digitális eszközökön tárolt adatoknak.

2023. március 31. 11:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08