MNV-NISZ együttműködés

Czipperer Dia, 2013. szeptember 19. 14:31

Megállapodást kötött a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.) és a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ Zrt.), annak érdekében, hogy szakértői tevékenységüket erősítsék, és biztosítsák a magasabb színvonnalú feladatellátást.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. közötti együttműködési megállapodás célja a szakértői tevékenység és a tudástranszfer megerősítése. A felek vállalják, hogy értesítik egymást szakmai kiadványaikról, publikációikról, kutatási eredményeikről és szakmai-tudományos rendezvényeikről. Népszerűsítik egymás szakmai-tudományos kezdeményezéseit, és hozzájárulnak ahhoz, hogy logóik, megjelöléseik, felhívásaik megjelenhessenek egymás folyóirataiban és kiadványaiban.  

 

A megállapodás keretében kerül sor az Országleltár Portál üzemeltetésével kapcsolatos összes a NISZ Zrt.-t érintő feladat meghatározására, köztük a portál elindítására.

 

A szakmai kapcsolatok és a tudástranszfer erősítése érdekében a NISZ Zrt. workshop-ot tart az MNV Zrt. Üzletfejlesztési, Projektmenedzsment és Informatikai Igazgatóság munkatársai számára az MNV Zrt. által alkalmazott Poseidon iratkezelő rendszer IT üzemeltetési kérdéseivel kapcsolatban.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Influence Media nyerte a Continental Magyarország kommunikációs tenderét

Többfordulós, meghívásos tenderen az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a Continental Magyarország vállalati kommunikációs és PR feladatokra kiírt tenderét. A közös munka már áprilisban elindult, az együttműködés keretében az ügynökség a Continental országos vállalati kommunikációs osztályának, illetve a gumiabroncs üzletágának nyújt kommunikációs szolgáltatást.

2023. május 31. 21:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39