MNV-NISZ együttműködés

Czipperer Dia, 2013. szeptember 19. 14:31

Megállapodást kötött a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.) és a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ Zrt.), annak érdekében, hogy szakértői tevékenységüket erősítsék, és biztosítsák a magasabb színvonnalú feladatellátást.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. közötti együttműködési megállapodás célja a szakértői tevékenység és a tudástranszfer megerősítése. A felek vállalják, hogy értesítik egymást szakmai kiadványaikról, publikációikról, kutatási eredményeikről és szakmai-tudományos rendezvényeikről. Népszerűsítik egymás szakmai-tudományos kezdeményezéseit, és hozzájárulnak ahhoz, hogy logóik, megjelöléseik, felhívásaik megjelenhessenek egymás folyóirataiban és kiadványaiban.  

 

A megállapodás keretében kerül sor az Országleltár Portál üzemeltetésével kapcsolatos összes a NISZ Zrt.-t érintő feladat meghatározására, köztük a portál elindítására.

 

A szakmai kapcsolatok és a tudástranszfer erősítése érdekében a NISZ Zrt. workshop-ot tart az MNV Zrt. Üzletfejlesztési, Projektmenedzsment és Informatikai Igazgatóság munkatársai számára az MNV Zrt. által alkalmazott Poseidon iratkezelő rendszer IT üzemeltetési kérdéseivel kapcsolatban.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Javították a Magyar Telekom hitelkockázati besorolását

A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM HB), továbbiakban „Társaság”), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy a Scope Ratings GmbH, a hitelminősítés éves felülvizsgálata eredményeként pozitívra javította a Magyar Telekom kibocsátói hitelkockázati besorolásának kilátását, valamint megerősítette a Társaság kibocsátói hitelkockázati besorolását és a nem alárendelt, nem biztosított adósságához tartozó BBB+ minősítést.

2023. szeptember 26. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59