Megérkezett az iOS 7 [Videó]

Farkas Norman, 2013. szeptember 20. 09:44

Az Apple számos mobil eszközére elérhetővé vált az iOS operációs rendszer legújabb verziója a tegnnapi nap folyamán. A fejlesztések garmadáját magába foglaló frissítés nem csak funkcionalitás, hanem kezelőfelület frontján is megújult.

Megérkezett az iOS várva várt 7-es verziója, amellyel az utóbbi hónapokban csak a fejlesztők ismerkedhettek meg testközelből a béta kiadások révén. Az újdonságnak az iPhone 4, 4S, 5, az iPad 2, 3, 4 és mini, valamint az 5. generációs iPod touch tulajdonosok örülhetnek.

 

 

A WWDC 2013 során leleplezett rendszer kezelőfelülete sokban eltér az előző verziókétól, például a színek és az ikonok is megváltoztak. Így olyan érzés használatba venni a fent említett készülékeket a telepítés után, mintha egy teljesen más eszközzel lenne dolgunk. Természetesen funkcióbeli újítások is vannak az iOS 7-ben, elég csak az androidból ismerős vezérlőpultra, illetve a Windows Phone megoldására kísértetiesen hasonlító alkalmazáskezelőre gondolni.

 

Ha szívesen olvasnál a rendszer főbb újításairól, akkor korábbi cikkeinket (Prím Online, Kütyü Magazin) ajánljuk figyelmedbe, de akár az alábbi videón is megismerkedhetsz velük a LifeHacker jóvoltából.

 

 

 

[Forrás: LifeHacker]

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kötelező adatszolgáltatás a magánegészségügyben

2020. június 1-vel lépett életbe az a szabályozás, amelynek értelmében minden egészségügyi magánszolgáltatónak csatlakoznia kell az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térhez (EESZT) és ezen keresztül kell online adatokat küldenie a központi rendszerbe. A rendelkezés mintegy 29 ezer magánpraxist érint, amelyek mostantól kizárólag akkreditált szoftveren keresztül tehetnek eleget adatszolgáltatási kötelezettségüknek. A T-Systems leányvállalata, az egészségügyi megoldásokra szakosodott Pan-Inform Kft. a rendelet hatálybalépését megelőzően élesítette magánorvosok számára fejlesztett informatikai rendszerét, amelynek bevezetése az orvostól csupán egy számítógépet, böngészőt és stabil, nagy sávszélességű internetkapcsolatot igényel. 

2020. június 2. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás