Fiber Power sebességnöveléssel díjazza régi előfizetőit a UPC

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 21. 11:16

A UPC Magyarország több százezer meglévő előfizetője számára gyorsítja meg kábelinternet-szolgáltatásának sebességét változatlan havidíjon, kötelezettségek nélkül. A régebben előfizetett internetcsomagokat a néhány héttel ezelőtt megújított Fiber Power internet csomagkínálatához igazítják, így a régi ügyfelek is jelentős, akár másfélszeres sebességnövekedést érzékelhetnek, legkésőbb október végéig. 

A UPC Magyarország augusztus végén átalakította az új előfizetőknek kínált Fiber Power kábelinternetes csomagkínálatát, mely immár lényegesen megnövelt letöltési sebességértékeket biztosít, és duplájára, 240 Mbit/s-ra emelte a csúcssebességet, új sebességhatárt állítva fel ezzel a magyarországi lakossági szélessávú piacon. A vállalat a mai bejelentése szerint a meglévő előfizetők régebbi internetcsomagjait is az új, megnövelt sebességű portfolióhoz igazítja, így ezentúl teljesen azonos csomagokat nyújt a régi és az új előfizetőinek.

 

„Arra törekszünk, hogy minden ügyfelünknek a digitális szórakozás legjavát, az elérhető legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsuk. Ennek jegyében újítottuk meg nemrég a csomagkínálatunkat, hogy a korábbiaknál immár magasabb Fiber Power sebességekre fizethessenek elő új ügyfeleink. Ugyanakkor a régebbi, hűséges előfizetőink számára is szeretnénk biztosítani a megnövekedett sebesség élményét, ezzel is megköszönve eddigi bizalmukat. Mi úgy gondoljuk, hogy előfizetőinknek jár a legjobb szórakozás, és ezt az internetben a sebesség biztosítja” – mondta el Severina Pascu, a UPC Magyarország vezérigazgatója.

 

A UPC már megkezdte a sebességértékek központi átállítását, így a sebességnövekedést már most is többen tapasztalhatják. A továbbiakban területenként haladva folyamatosan végzik a modemek távoli átállítását, ami a több százezer előfizető esetében, összességében várhatóan körülbelül egy hónapot vesz igénybe. Legkésőbb az október havi számlájának kézhezvételéig minden előfizető megkapja az új csomagot, változatlan havidíjjal. Ehhez semmit nem kell tenniük, a váltás automatikusan, díjmentesen és hűségvállalási vagy bármilyen más kötelezettség nélkül zajlik le.

 

A UPC Fiber Power kábelinternet eddigi letöltési sebességei az új kínálathoz igazodva 10-ről 15 megabitre, 25-ről 30-ra, az 50-es csomag esetében pedig 60 megabit/másodperce emelkednek. Ez egyben azt is jelenti, hogy a UPC kábelhálózatán nyújtott legkisebb Fiber Power internet sebesség 15 megabitre változik, és a UPC-előfizetők 93%-a már 30 Mbit/s vagy annál magasabb sebességgel használhatja ezentúl a világhálót. 

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

10 ezer amerikai dollárt nyerhetnek a Huawei XMAGE Awards fődíjasai

Kiírták a Huawei nagyszabású nemzetközi mobilfotós pályázatát, a HUAWEI XMAGE Awards 2023-at (korábban NEXT IMAGE Awards), melyen az elmúlt években több ízben is magyar siker született. Az idei megmérettetésre a világ minden tájáról kilenc kategóriában várják a fotós és videós alkotásokat, a legjobb pályaműveket beküldők pedig akár fejenként 10 ezer amerikai dolláros pénzjutalomban részesülhetnek. A pályaművek beküldési határideje 2023. augusztus 15., a nevezett alkotásokat neves nemzetközi zsűri bírálja el.

2023. április 13. 11:26

Ezekre a webcímekre figyeljen, ha nem akarja, hogy átverjék

Az utóbbi időben Magyarországon is egyre elterjedtebbek az adathalász oldalak, amelyek sok esetben nagyon megtévesztő webcímeket használnak. Mit tehetünk azonban, ha nem szeretnénk, hogy a személyes adataink illetéktelenek kezébe kerüljenek?

2023. április 4. 21:44

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

Az IAB Hungary digitális reklámszakmai szervezet március 24-én a GroupM Akadémia bázisán adta át a 2022-es évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről című pályázat nyerteseinek járó díjakat. Az elmúlt három évben kivétel nélkül (előszörmásodszorharmadszor) a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai nyertek a pályázaton, idén először azonban egy szegedi és egy debreceni egyetem hallgatója vihette haza a legjobb pályamunkáért járó díjat. 

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

Szinte már mindenki találkozott SMS vagy e-mail formájában érkező megtévesztő üzenetekkel, amik ismert cégek arculati elemeit felhasználva, az ő nevükben kérik el az emberek személyes adatait vagy akár egyenesen banki hozzáférésüket, amit a csalók aztán vagy a dark weben értékesítenek, vagy maguk élnek vissza a megszerzett adatokkal, megkárosítva a gyanútlan embereket. A védekezésben a legfontosabb a tudatosság, ugyanakkor létezik egy egyszerű technológiai megoldás is, ami a véletlen kattintás esetén is növeli az emberek biztonságát.

2023. március 14. 20:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01