Elhárították a hibát a Gmailben

Czipperer Dia, 2013. szeptember 24. 10:51

A Google tegnap megerősítette, hogy gondok merültek fel a Gmailnél: késtek az üzenetek, és a mellékletek letöltése is problémás volt. Mára sikerült orvosolni a problémát.

Tegnap több felhasználónál is előfordulhatott, hogy korábbi emailek érkeztek a Gmail postaládába, valamint az is előfordulhat, hogy az új emaileket nem kapták meg azonnal. A mellékletek feltöltésénél is érzékelhető volt, hogy valami nincs rendben. A Google tegnap úgy nyilatkozott, hogy valóban problémákat tapasztaltak a platformnál, amelyet már vizsgálnak.

 

Ezt azonban nem minden felhasználó tapasztalhatta, először csupán 0,024 százalékuknál, majd nagyjából a userek felénél jelentkezett. A Gmail szerviz oldalán olvashatjuk, hogy tegnap estére 50% alá csökkent ez a szám.

 

Ma hajnalban azt írták az oldalon, hogy tudták, hogy a problémát orvosolni kell, és munkatársak folyamatosan dolgoztak rajta. Az adatok alapján tegnap az üzenetek 29,1%-a érkezett meg késve a postaládákba, az átlagos késési idő pedig 2,6 másodperc volt, ám egyes leveleknél ez kitolódhatott.

 

Mostanra sikerült megoldani a problémát: az üzenetküldés és a mellékletek csatolása is már normálisan működik. Bár először már estére ígérték a hiba elhárítását, hajnalra sikerült csak teljesen megoldani.

 

A Gmail csapat tájékoztatta a felhasználókat, hogy ez a hiba egy funkciók működésére nem volt hatással.

 

Forrás: Google.com, Mashable.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megbízható munkaadó elismerést kapott a hazai Continental Csoport

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) megbízható munkaadó elismerését nyerte el a hazai Continental Csoport. A hazánkban már több mint 30 éve jelen lévő, kilenc lokációban közel nyolcezer munkavállalót foglalkoztató cég tisztességes gazdasági és felelős munkáltatói szerepvállalásáról kapott visszaigazolást. 

2022. május 23. 16:27

27. Év Menedzsere Díjátadó Gála

A Menedzserszövetség május 21-én, immáron 27. alkalommal rendezte meg legfontosabb és legkülönlegesebb eseményét, az Év Menedzsere Díjátadó Gálát, a magyar vállalatvezetők Oscar-ját, ahol a 2021-es év legkiválóbb vezetőit díjazták 8 kategóriában. 

2022. május 23. 14:59

Az ABB Robotics bemutatta a visszanyert tengeri műanyagot felhasználó kiskereskedelem jövőjét

A kiskereskedelem jövőjébe egy izgalmas 3D nyomtatási bemutatón keresztül nyerhettek bepillantást az érdeklődők egy ABB robot segítségével London egyik legjelentősebb áruházában, a Selfridgesben, az Oxford Streeten. A bemutatót áprilisban, egy kirakatban tekinthették meg a vásárlók, ahol láthatták azokat a különféle személyre szabott dizájntárgyakat, melyek egy ABB robot segítségével 3D nyomtatással készültek Parley Ocean Plastic-ból, azaz a Parley globális tisztítóhálózatából összegyűjtött tengeri műanyaghulladékból.

2022. május 23. 13:51

Innovatív képzési programban vehetnek részt a hallgatók a Széchenyi István Egyetemen

Második alkalommal rendezi meg a győri Széchenyi István Egyetem innovatív járműipari képzési programját, az Audi Development Campet az Audi AG és az Audi Hungaria támogatásával. A július 3-án kezdődő négyhetes, angol nyelvű táborban a hallgatók nemzetközi szaktekintélyektől, mentoroktól tanulhatnak, miközben valós ipari problémát oldanak meg, és akár karrierlehetőséget is nyerhetnek. Az érdeklődők május 31-ig jelentkezhetnek.

2022. május 23. 12:40

A klasszikusokat idézi a Huawei új, prémium okosórája

Három új viselhető okoseszközt mutatott be Magyarországon a Huawei. A klasszikus órák kialakítását idéző, prémium anyagokból készült WATCH GT 3 Pro amellett, hogy stílusos divatkiegészítő, számos egészségkövető funkciója között EKG-adatok mérését is lehetővé teheti a jövőben. A HUAWEI WATCH FIT 2 fejlett pulzusfigyelő technológiával, 97 edzésmóddal és offline zenelejátszással támogatja a sportolni vágyókat, míg a HUAWEI Band 7, a gyártó minden eddiginél vékonyabb okoskarkötője hasznos társa lehet az egészségtudatos életmód elkötelezett híveinek. 

2022. május 23. 11:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24