Elhárították a hibát a Gmailben

Czipperer Dia, 2013. szeptember 24. 10:51

A Google tegnap megerősítette, hogy gondok merültek fel a Gmailnél: késtek az üzenetek, és a mellékletek letöltése is problémás volt. Mára sikerült orvosolni a problémát.

Tegnap több felhasználónál is előfordulhatott, hogy korábbi emailek érkeztek a Gmail postaládába, valamint az is előfordulhat, hogy az új emaileket nem kapták meg azonnal. A mellékletek feltöltésénél is érzékelhető volt, hogy valami nincs rendben. A Google tegnap úgy nyilatkozott, hogy valóban problémákat tapasztaltak a platformnál, amelyet már vizsgálnak.

 

Ezt azonban nem minden felhasználó tapasztalhatta, először csupán 0,024 százalékuknál, majd nagyjából a userek felénél jelentkezett. A Gmail szerviz oldalán olvashatjuk, hogy tegnap estére 50% alá csökkent ez a szám.

 

Ma hajnalban azt írták az oldalon, hogy tudták, hogy a problémát orvosolni kell, és munkatársak folyamatosan dolgoztak rajta. Az adatok alapján tegnap az üzenetek 29,1%-a érkezett meg késve a postaládákba, az átlagos késési idő pedig 2,6 másodperc volt, ám egyes leveleknél ez kitolódhatott.

 

Mostanra sikerült megoldani a problémát: az üzenetküldés és a mellékletek csatolása is már normálisan működik. Bár először már estére ígérték a hiba elhárítását, hajnalra sikerült csak teljesen megoldani.

 

A Gmail csapat tájékoztatta a felhasználókat, hogy ez a hiba egy funkciók működésére nem volt hatással.

 

Forrás: Google.com, Mashable.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Thermaltake bemutatja a Matcha Green termékcsaládot

A Thermaltake, a prémium toronyházak, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bejelentette a Ceres 300 TG ARGB Matcha Green közepes toronyházat és az ARGENT E700 Matcha Green valódi bőr gamer széket. 

2023. december 2. 17:50

Stratégiai megállapodást kötött a Corvinus és az EY

Az oktatás és a karriertervezés áll a fókuszában annak a stratégiai partnerségnek, amelyet az EY nemzetközi tanácsadó cég, valamint a Budapesti Corvinus Egyetem kötött meg november 30-án.

2023. december 2. 16:09

Az AGON by AOC két új 34 hüvelykes ultraszéles gaming modellt mutat be

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT tartozék márkája – büszkén mutatja be két új 34 hüvelykes (86 cm) gaming monitorát az ultraszéles monitorok rajongóinak: az AOC GAMING CU34G2XE/BK-t és a gyorsabb, nagyteljesítményű testvérét, a CU34G2XP/BK-t. Ezeket a monitorokat úgy tervezték, hogy kiszélesítsék a magával ragadó játék eddigi határait és kiemelkedő értéket is nyújtsanak. Mind a CU34G2XE/BK, mind a CU34G2XP/BK megfizethető műszaki mérnöki látvány, amely a játékosoknak panorámikus játékteret és magas teljesítmény-paramétereket kínál.

2023. december 2. 14:31

Az Epson 100%-ban megújuló villamosenergia használatára áll át egész Európában

A precíziós, innovatív technológiai megoldásairól híres Epson bejelentette, hogy 2050-re teljesen karbonsemlegessé és a fosszilis erőforrásoktól mentessé alakítja működését. Az elmúlt években már számos meghatározó lépést tettek ennek érdekében, melyek pozitív eredményeiről a nemrég közétett fenntarthatósági jelentésük is beszámol.

2023. december 2. 12:24

A karácsonyi raktár-őrület ellen is bevetheti lelkes drónpilótáit ez a magyar startup

Egy nemzetközi felmérés szerint ez év első felében nem kevesebb, mint 8200 esetben szakadt meg a globális ellátási lánc. Végső soron az áruellátási nehézségeket is enyhítheti a magyar Aeriu megoldása, amelyet nemrég egy Miskolc melletti globális autóipari nagyvállalat is bevezetett raktárába. 

2023. december 2. 10:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04