Elérhető hazánkban az OKI MB700 sorozatú multifunkciós nyomtatócsaládja

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 25. 10:31

Már Magyarországon is elérhető az OKI új, A4-es multifunkciós nyomtatósorozata, az MB700 termékcsalád, amely a júniusban bevezetett, díjnyertes, színes MC700 szériába tartozó berendezések sikerére építkezik.

Az MC700/MB700 sorozat tagjai nyílt platformmal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a dokumentumkezelés és a munkafolyamatok egyszerűsítését a vállalat minden szintjén. A mono és színes multifunkciós gépek széles skálájában bármely szervezet megtalálja az üzleti igényeinek megfelelő modellt és kivitelt.

 

Az elmúlt 18 hónapban az OKI számos termékkel bővítette kínálatát, amelyek sikeres fogadtatásra találtak a mikro-, kis- és közepes vállalkozásoknál. A vállalat ennek köszönhetően növelte piaci részesedését, valamint megbízható, minőségi és költséghatékony nyomtatási kínálatával megerősítette ismertségét a fogyasztóközpontú értékesítésben.

 

Hatékony munkavégzés

 

Az MB700/MC700 sorozat megkönnyíti a papíralapúról a digitális munkavégzésre történő átállást. A nyílt platform lehetővé teszi a különféle munkafolyamatok összekapcsolását az IT rendszerrel, így hozzájárul a teljesítmény növeléséhez. A széria berendezéseinek szoftveres felszereltsége ráadásul hatékony eszközkezelési feladatokat is lehetővé tesz többek között a távoli diagnosztika, illetve a nyomtatásellenőrző és –hitelesítő funkciók révén.

 

MB760dn

 

Az MB700/MC700 sorozat az MC760dn/dnfax, MC770dnfax, MC780dfnfax, MB760dnfax, MB770dn/dnfax/dfnfax modelleket foglalja magában, melyek mindegyike beépített tűzőgéppel rendelkezik. A dfn kivitelű nyomtatókban belső finisher is található, amely automatikusan összerendezi és igény szerint összetűzi a kinyomtatott dokumentumokat.

 

Nagy teljesítmény, magas szintű biztonság

 

Az új, LED technológiás mono és színes multifunkciós berendezések 23 centiméter átmérőjű, színes háttérvilágítású érintőképernyővel kaphatók, amelynek kezelőfelülete könnyedén testre szabható. Az MC780 40 lap/perc, míg az MB770 52 lap/perc nyomtatási sebességre képes. Ezenkívül az automatikus kétoldalas nyomtatás és szkennelés, a rugalmasan beállítható lapbeolvasási formátumok és rendeltetési helyek, valamint a nagy teljesítményű, 160 GB-os merevlemez az alapkiépítés részeként érhetők el.

 

A környezetbarát mono multifunkciósokban többek között a titkosított, valamint az azonosítószám alapján történő nyomtatás, a lemeztörlési lehetőség, a kártyaalapú hitelesítést igénylő nyomtatás és egyéb, hasonló funkciók gondoskodnak a biztonságos dokumentumkezelésről.

 

MB770dn

 

 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC legújabb USB-C monitorcsaládja hamarosan a boltok polcain

A kijelző szakértő AOC büszkén jelenti be az új V5 sorozatú monitorokat, amelyek tökéletesek az olyan otthoni felhasználók vagy diákok számára, akik stílusosan szeretnék modernizálni otthoni irodájuk képernyőjét: A 3 oldalon keret nélküli V5 modellek minimális helyigény mellett vékony, elegáns képernyővel rendelkeznek, és olyan fejlett funkciókat kínálnak, mint az USB-C csatlakoztathatóság 65 W teljesítményleadás funkcióval. 

2022. július 27. 12:42

A Philips monitors bejelenti az új hordozható monitorát

Napjaink rohanó világában a mobilitás a mindennapi élet meghatározó jellemzője, és a nagyobb mobilitás nagyobb rugalmasságot igényel. Otthon vagy az irodában, barátokkal vagy kollégákkal, multitasking vagy lazítás közben, a felhasználóknak olyan megoldásokra van szükségük, amelyek lépést tudnak tartani dinamikus életstílusukkal. 

2022. július 25. 18:50

Már nyáron elérhető lesz az új Dell Precision torony

A Dell Technologies bemutatta az új Precision 7000 mobil munkaállomásokat. A modell a technológiai fejlesztések mellett új kialakítású DDR5 memóriával rendelkezik, amely a Dell várakozásai szerint iparági szabvány lesz. A Precision 7865 Tower az AMD Ryzen Threadripper PRO 5000 WX processzorcsaláddal érkezik, amely hozzájárul, hogy a termék rendkívüli teljesítményt, rugalmasságot és megbízhatóságot kínáljon, és könnyedén megbirkózzon a legkomolyabb teljesítményt igénylő feladatokkal is.

2022. július 14. 18:29

Az új AOC gaming monitor megfizethetővé teszi a 4K játékot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT kiegészítő márkája – bemutatja az új 71 cm/28" méretű AOC GAMING U28G2XU2 gaming monitort, a jelenlegi U28G2XU utódját. Legyen szó akár PC-ről, akár konzolokról, a villámgyors 144 Hz frissítési rátának és az 1 ms GtG borotvaéles válaszidőnek köszönhetően az U28G2XU2 a mainstream és a hardcore játékosok körében egyaránt nagy sikert arat.

2022. július 13. 18:55

Új Philips modell az egyszerűbb közös munka érdekében

A Philips monitors széles portfóliójához egy olyan új modell csatlakozik, amely megfelel a videohívások új sztenderdjeinek: a Philips 34E1C5600HE.

2022. június 30. 20:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24

Újra keresik az év webshopjait

2022. július 8. 18:20