Rangos díjakat nyertek a Sharp multifunkciós nyomtatói

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 26. 10:02

Sharp két "Pick" díjat is nyert a független Buyers Laboratory LLC (BLI) szervezettől, amely dokumentumkezelő termékeket és megoldásokat értékel szigorú és objektív szempontrendszer alapján. A BLI intézet elismerését olyan termékek nyerhetik el, amelyek kiváló teljesítményt és funkcionalitást nyújtanak. A Sharp ezt a rangos díjat a színes és a fekete-fehér kategóriában egyaránt kiérdemelte.

Az MX-7040N és az MX-M904 modellek magas pontszámokat kaptak nyomtatási minőségükre. A BLI szakértői azonban azt is kiemelték, hogy a Sharp által alkalmazott levegős szétválasztási technológia és a fejlett finiser lehetőségek révén is tökéletes megoldást jelentenek ezek a készülékek a nagy igénybevétellel járó irodai és nyomdai munkákhoz. A BLI ezzel a minősítéssel megerősítette a Sharp pozícióját a közepes termelékenységű nyomtatási eszközök szegmensében - mondta Szabó Zsolt, a Sharp Electronics magyarországi képviseletének ügyvezető igazgatója.


MX-7040N
A Sharp MX-7040N készüléke megkapta a BLI "Pick" elismerését, mint "Különösen ajánlott, A3-as, színes MFP nyomtató 61-70 oldal/perc sebességgel." A kitűnő papírkapacitáson túl számos egyedi megoldást is beépített a Sharp a készülékbe a papírelakadás és az állásidő kiküszöbölése érdekében. Mindez kulcsfontosságú előnyt jelenthet a nagy mennyiségű nyomtatási igénnyel rendelkező vállalatok számára. A készülék 70 gombját az egyéni felhasználói igényekhez lehet igazítani. A beolvasott dokumentumok valós időben megtekinthetők, így a felhasználók elforgathatják, mozgathatják és törölhetik is őket az érintőképernyőt használva. Az intuitív felhasználói felület "point and click" funkciókkal, valamint egy papírtálcával rendelkezik, illetve lehetővé teszi a nyomtatás címzettjének kiválasztását.


MX-M904

A Sharp MX-M904 modellje a "Különösen ajánlott fekete-fehér A3-as MFP nyomtató 90+ oldal/perc sebességgel" minősítést érdemelte ki a BLI-től. A készülék nagy kapacitású adagolóját levegős elválasztóval és páratartalom-érzékelővel látta el a Sharp az optimális munkakörülmények biztosításához. Az MX-M904 kategóriájában a legnagyobb memória- és merevlemez kapacitással rendelkezik, továbbá a legmagasabb maximális papírkapacitással (13.500 lap), illetve a legnagyobb számú papírtálcával (9) büszkélkedhet. A készüléket megbízható finiser funkciókkal, valamint 10.000 lapos függőleges elválasztóval is ellátták. 


Röviden a BLI "Pick" díjáról
A BLI "Pick" ajánlásait évente kétszer, különböző kategóriákban ismertetik. Az ítéletek megalapozottságát a BLI laboratóriumában elvégzett alapos vizsgálatok garantálják. A díjakat objektív szempontok szerint, hónapokig tartó  tesztelési folyamatot követően osztják ki. Az értékelés magában foglal egy többoldalú tartóssági tesztet is, ami az egyes készülékeknek a gyártók által meghatározott maximális terhelhetőségi időtartamát vizsgálja. A BLI által elvégzett tartóssági vizsgálat egyedülálló értékelési módszernek számít az irodai berendezések terén. A BLI különleges licence a hitelesség garanciája.


Az említetteken túl minden egyes készüléket értékelnek az egyszerű használat, a kellékanyagok kínálata, a teljesítmény és az ár szempontjából is. Minden olyan termék, amely sikeresen teljesíti az intézet laboratóriumi tesztjeit, elnyeri az "Ajánlott" vagy a "Különösen ajánlott" BLI bélyegzőt, a "Megbízhatósági igazolást", valamint a legjobb minőségű készülékeknek járó "Pick" díjat. A BLI „Pick” díja különösen rangos elismerés, a vásárlók és az informatikai vezetők is a valódi minőség garanciájaként tekintenek rá.
 

Kulcsszavak: nyomtató printer Sharp

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elméletben már zöldek vagyunk, a gyakorlatban viszont van hova fejlődni

Miközben „gondolati szinten” nagyon erős Magyarországon a környezettudatosság, a tettek szintjén már jóval árnyaltabb a kép – derül ki az Epson hazai internetezők körében végzett reprezentatív felméréséből. Ez a kettősség a veszélyes hulladékok kezelésében is megmutatkozik: bár a többség tisztában van vele, hova kell gyűjteni például a használt nyomtatópatronokat, csak minden ötödik megkérdezett használ háztartási vagy szelektív hulladéknak dedikált szemetest is erre a célra.

2022. szeptember 27. 21:17

Így digitalizálódnak a modern irodák

A digitális iroda felfelé ívelő szakaszát a Covid váltotta ki, ugyanis a hibrid munkavégzés digitalizáció nélkül már nem volt megvalósítható. De milyen eszközök szükségesek annak megvalósításához, hogy a munkafolyamatok ebben az új, megváltozott rendszerben is zavartalanul működjenek tovább? A kérdésre Herczog Gábor, a holland Legamaster vizuáltechnikai eszközök magyarországi forgalmazójának, a Stiefel Magyarország Kft.-nek az ügyvezető igazgatója adja meg a választ.

2022. szeptember 25. 11:53

Ismerje meg az AGON gaming monitorok 5. generációját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja az AGON sorozat új, 5. generációjának első monitorait: az AG275QX/EU és az AG275QXN/EU modelleket. A 27″/68,6 cm kijelzőmérettel és Fast IPS (AG275QX/EU) vagy Fast VA panelekkel (AG275QXN/EU) rendelkező QHD modellek 165 Hz frissítési rátát nyújtanak, és a gyorsan mozgású, versenyakciók pontos megjelenítéséhez 1 ms GtG válaszidőt kínálnak. Ezzel párhuzamosan a DisplayHDR 400 és a széles színskála kiugró, élénk színeket eredményez.

2022. szeptember 16. 11:26

Az LG egy 240 Hz-es ívelt OLED gaming monitort mutat be a 2022-es IFA kiállításon

Az LG Electronics (LG) a 2022-es berlini IFA kiállításon mutatja be legújabb prémium kategóriás monitorait, amelyek közül is kiemelkedik a 45GR95QE típusú UltraGear OLED gaming kijelző. Az LG első 45 hüvelykes, 240 Hz-es képfrissítési frekvenciájú ívelt OLED-kijelzője olyan vizuális teljesítményt, sebességet és funkciókat kínál a játékosok számára, amelyek nélkül ma elképzelhetetlen a kompromisszummentes játékélmény.

2022. augusztus 29. 19:21

A Porsche Design és az AGON by AOC bemutatja az új PD27S gaming monitort

Az exkluzív dizájn márka Porsche Design és az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – együttesen mutatják be a Porsche Design AOC AGON PRO PD27S 68,6 cm-es/27 hüvelykes, prémium, a Porsche sportkocsi elemei által inspirált gaming monitort. 

2022. augusztus 23. 11:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38