Vasútállomásokon is ingyenes Wi-Fi lesz a MÁV-nál

Czipperer Dia, 2013. szeptember 28. 09:42

Már nem csak a gyorsvonatokon élvezhetik az utasok a netezés előnyeit, hanem nemsokára a nagyobb állomásokon is. Szeptember 27-én a vasúttársaság ugyanis üzembe helyezte az első állomási Wi-Fi-rendszert is Keszthelyen.

Keszthely után újabb állomások következnek a sorban  ha a tesztüzem beválik. A szolgáltatást a MÁV ingyenesen biztosítja az utasok számára. A vasúttársaság célja ezáltal, hogy plusz, díjmentes szolgáltatást nyújtsanak.

 

 

 

A keszthelyi Wi-Fi-rendszer beüzemelésének apropóját a Balatonszentgyörgy–Keszthely vasútvonal megnyitásának 125. évfordulója előtt tisztelgő ünnepség adta, amely 2013. szeptember 27-én, pénteken volt Keszthelyen. A tesztüzemű szolgáltatás szakmai és infrastrukturális hátterét a T-Systems Magyarország Zrt. biztosítja.

 

Az évforduló alkalmából a vasúttársaság egész nap színes programokat kínált a keszthelyi állomásra kilátogatóknak. Volt nosztalgia vonat, hajtányozási lehetőség, valamint matricázott Aranycsapat-mozdony és a Weöres-mozdony várta az érdeklődőket. Mindeközben már működött a Wi-Fi, így a legjobb pillanatokat akár ismerőseikkel is megoszthatták.

Kulcsszavak: MÁV Wi-Fi

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

10 ezer amerikai dollárt nyerhetnek a Huawei XMAGE Awards fődíjasai

Kiírták a Huawei nagyszabású nemzetközi mobilfotós pályázatát, a HUAWEI XMAGE Awards 2023-at (korábban NEXT IMAGE Awards), melyen az elmúlt években több ízben is magyar siker született. Az idei megmérettetésre a világ minden tájáról kilenc kategóriában várják a fotós és videós alkotásokat, a legjobb pályaműveket beküldők pedig akár fejenként 10 ezer amerikai dolláros pénzjutalomban részesülhetnek. A pályaművek beküldési határideje 2023. augusztus 15., a nevezett alkotásokat neves nemzetközi zsűri bírálja el.

2023. április 13. 11:26

Ezekre a webcímekre figyeljen, ha nem akarja, hogy átverjék

Az utóbbi időben Magyarországon is egyre elterjedtebbek az adathalász oldalak, amelyek sok esetben nagyon megtévesztő webcímeket használnak. Mit tehetünk azonban, ha nem szeretnénk, hogy a személyes adataink illetéktelenek kezébe kerüljenek?

2023. április 4. 21:44

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

Az IAB Hungary digitális reklámszakmai szervezet március 24-én a GroupM Akadémia bázisán adta át a 2022-es évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről című pályázat nyerteseinek járó díjakat. Az elmúlt három évben kivétel nélkül (előszörmásodszorharmadszor) a Budapesti Corvinus Egyetem diákjai nyertek a pályázaton, idén először azonban egy szegedi és egy debreceni egyetem hallgatója vihette haza a legjobb pályamunkáért járó díjat. 

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

Szinte már mindenki találkozott SMS vagy e-mail formájában érkező megtévesztő üzenetekkel, amik ismert cégek arculati elemeit felhasználva, az ő nevükben kérik el az emberek személyes adatait vagy akár egyenesen banki hozzáférésüket, amit a csalók aztán vagy a dark weben értékesítenek, vagy maguk élnek vissza a megszerzett adatokkal, megkárosítva a gyanútlan embereket. A védekezésben a legfontosabb a tudatosság, ugyanakkor létezik egy egyszerű technológiai megoldás is, ami a véletlen kattintás esetén is növeli az emberek biztonságát.

2023. március 14. 20:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01