Új Sharp nyomtatók – számos funkció kis méretben

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 30. 14:20

A Sharp új, kompakt irodai eszközei a kis-, valamint a közepes és nagyvállalatok dolgozóinak is megkönnyíti majd munkáját. A többfunkciós "3 az 1-ben" és "4 az 1-ben" készülékek kiváló sebességgel, számos funkcióval és nagyon alacsony oldalankénti nyomtatási költséggel büszkélkedhetnek. Ezen felül a Sharp készülékek igen tartósak is.

A Sharp új multifunkciós nyomtatósorozatának készülékei a kis méretet számos olyan funkcióval egyesítik, melyekre azoknak a vállalkozásoknak van igazán szüksége, melyek nem tudnak helyet biztosítani nagy másolóknak, nyomtatóknak és faxoknak.

 

Az MX-C300 és az MX-C250 modellek "3 az 1-ben" készülékek nyomtatás, másolás és szkennelés funkcióval, míg a "4 az 1-ben" modellek, az MX-C300WE és az MX-C250FE gyorsabbak, és a dokumentumok jobb minőségű továbbítására képes „Super G3” fax funkcióval is rendelkeznek. A Sharp új sorozatának készülékein programozható gombokkal ellátott felhasználóbarát 5 soros LCD kijelző és előlapi USB port található. Ezek a megoldások teszik a pendrive-ra szkennelést és a közvetlen nyomtatást igazán egyszerűvé és gyorssá.

 

Az új MFP-k kis mérete lehetővé tette a Sharp számára, hogy 800 lapra növelje az alapkiépítésben elérhető papírtálca kapacitását, anélkül, hogy további értékes irodai helyet foglalna el a készülék. Amellett, hogy az MFP-k helytakarékosak, a biztonság kérdését is figyelembe vették kialakításuk során - az irodák jellemzően olyan helyek, ahol sok ember férhet hozzá a különböző dokumentumokhoz. Öt számjegyű személyes kódokkal és az adatokat tikosító, valamint biztonságos hozzáférést nyújtó „IPsec" technológiával látták el az MFP-ket.

Ezen felül az MX-C300WE változat WLAN funkcióval is rendelkezik, azaz csatlakoztatható vezeték nélküli hálózatokhoz is. Továbbá a készülék rendelkezik egy egyedi hozzáférési ponttal is, így lehetséges a közvetlen nyomtatás és szkennelés olyan mobil eszközökről is, amelyek nem kapcsolódnak a vállalati hálózathoz.

A Sharp által kínált A4-es készülékek új sorozata ideális megoldást jelent az olyan magánszemélyek és cégek számára, akiknek fontosak a fenntartható megoldások. Mindegyik készülék megfelel a szigorú Energy Star előírásoknak. A nyomtatókat rövid bemelegedési idő, alacsony energiafogyasztás, speciális festék-takarékos üzemmód és automatikus kikapcsolási mód jellemzi.

 

Fő műszaki jellemzők:

 

• Energy Star tanúsítvány

• 512 MB ​​RAM

• Csúcsminőségű színes nyomtatás 600 x 600 dpi felbontásban

• Vezeték nélküli hálózati csatlakozás (MX-C250FE és MX- C300WE modellek)

• Színes és fekete-fehér szkennelés 600 x 600 dpi felbontásban

• Maximális nyomtatási sebesség: 30 oldal/perc (MX- C300WE) és 25 oldal/perc (MX- C250FE) színes és fekete-fehér módban

• Alacsony energiafogyasztás és rövidebb, legfeljebb 29 másodperces felfűtési idő

• Energiatakarékos Sleep mód

• USB port a felhasználóknak

• 50 lapos kétoldalas lapadagoló (RSPF)

• Automatikus kétoldalas nyomtatás alapkiépítésben

Kulcsszavak: Sharp nyomtató

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elméletben már zöldek vagyunk, a gyakorlatban viszont van hova fejlődni

Miközben „gondolati szinten” nagyon erős Magyarországon a környezettudatosság, a tettek szintjén már jóval árnyaltabb a kép – derül ki az Epson hazai internetezők körében végzett reprezentatív felméréséből. Ez a kettősség a veszélyes hulladékok kezelésében is megmutatkozik: bár a többség tisztában van vele, hova kell gyűjteni például a használt nyomtatópatronokat, csak minden ötödik megkérdezett használ háztartási vagy szelektív hulladéknak dedikált szemetest is erre a célra.

2022. szeptember 27. 21:17

Így digitalizálódnak a modern irodák

A digitális iroda felfelé ívelő szakaszát a Covid váltotta ki, ugyanis a hibrid munkavégzés digitalizáció nélkül már nem volt megvalósítható. De milyen eszközök szükségesek annak megvalósításához, hogy a munkafolyamatok ebben az új, megváltozott rendszerben is zavartalanul működjenek tovább? A kérdésre Herczog Gábor, a holland Legamaster vizuáltechnikai eszközök magyarországi forgalmazójának, a Stiefel Magyarország Kft.-nek az ügyvezető igazgatója adja meg a választ.

2022. szeptember 25. 11:53

Ismerje meg az AGON gaming monitorok 5. generációját

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja az AGON sorozat új, 5. generációjának első monitorait: az AG275QX/EU és az AG275QXN/EU modelleket. A 27″/68,6 cm kijelzőmérettel és Fast IPS (AG275QX/EU) vagy Fast VA panelekkel (AG275QXN/EU) rendelkező QHD modellek 165 Hz frissítési rátát nyújtanak, és a gyorsan mozgású, versenyakciók pontos megjelenítéséhez 1 ms GtG válaszidőt kínálnak. Ezzel párhuzamosan a DisplayHDR 400 és a széles színskála kiugró, élénk színeket eredményez.

2022. szeptember 16. 11:26

Az LG egy 240 Hz-es ívelt OLED gaming monitort mutat be a 2022-es IFA kiállításon

Az LG Electronics (LG) a 2022-es berlini IFA kiállításon mutatja be legújabb prémium kategóriás monitorait, amelyek közül is kiemelkedik a 45GR95QE típusú UltraGear OLED gaming kijelző. Az LG első 45 hüvelykes, 240 Hz-es képfrissítési frekvenciájú ívelt OLED-kijelzője olyan vizuális teljesítményt, sebességet és funkciókat kínál a játékosok számára, amelyek nélkül ma elképzelhetetlen a kompromisszummentes játékélmény.

2022. augusztus 29. 19:21

A Porsche Design és az AGON by AOC bemutatja az új PD27S gaming monitort

Az exkluzív dizájn márka Porsche Design és az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – együttesen mutatják be a Porsche Design AOC AGON PRO PD27S 68,6 cm-es/27 hüvelykes, prémium, a Porsche sportkocsi elemei által inspirált gaming monitort. 

2022. augusztus 23. 11:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38