Közeleg az idei Internet Hungary

"Fiúk az adatbányából"

Czipperer Dia, 2013. október 1. 10:37

Két hét múlva, október 15. és 16. között immáron tizennegyedik alkalommal gyűlnek össze az infokommunikációs szakmai legjobbjai Siófokon az Internet Hungary Konferencián, ahol számos fontos témát  igyekeznek megvitatni minél több szemszögből.

A kétnapos konferencián az előadások négy teremben zajlanak: a távközlési és informatikai vállalkozások vezetői, valamint az országos kereskedelmi és közszolgálati médiumok is képviseltetik magukat. Emellett a nagy lapkiadók és reklámügynökségek, valamint az e-kereskedelemmel és e-gazdasággal foglalkozó hazai KKV-k képviselői, az államigazgatás érintett területeinek szakemberei, az internetes és médiajoggal foglalkozó jogi szakemberek, kutatók, tanácsadók, illetve felsőoktatási intézmények oktatói és diákjai is is ott lesznek Siófokon a Hotel Azúrban. 

 

Magyarország legtöbb embert vonzó (átlag 1100-1300 résztvevő) és sokak szerint leginkább meghatározó szakmai rendezvénnyé nőtte ki magát az Internet Hungary. Nem véletlenül, hiszen a két nagy alatt négy szekcióban számos kulcsfontosságú téma terítékre kerül színvonalas előadók tolmácsolásában.

 

 

 

Ízelítő a tartalomból:

 

- Információ, pénz, hatalom:  Döntések meghozatalának szempontjai

- Big Data = Big Brother vagy Big Business?

- To cloud, or not to cloud? That is the question?

- CTLR+ALT+DEL, és gondoljuk újra az internetet

- XY és Z! Bemutatkoznak a „Z” generáció képviselõi

- Online reklám: A felhasználóbarát digitális hirdetési eszközök

- Online Média: A tartalomkirály (idõnként) meztelen

- E-kereskedelem: Hozzuk létre „E-élettársunkat”! (Nem lehetetlen!)

- Robbanás előtt a médiapiac? Az online videó már a spájzban van

- A figyelemfelkeltés művészete

- A felhasználóbarát website

- Legyen élmény az online fizetés!

 

 

A konferenciához hivatalos mobilalkalmazás is letölthető, mely segítségével könnyebben eligazodhatunk a programok között. Az applikáció Android és iOS operációs rendszerre érhető el.

 

Bővebben a konferenciáról és a programokról a hivatalos oldalon lehet tájékozódni.

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új üzletágvezetőkkel erősít az SAP Magyarországon

Új szakmai vezetőket nevezett ki az SAP Hungary Kft. a szolgáltatási, tanácsadási üzleti terület, valamint a pénzügyi-biztosítási szektornak dedikált új üzletág élére.

2020. február 18. 16:27

Új operatív igazgató a Magyar Marketing Szövetség élén

Tavasztól teljes erőbedobással munkába áll az idén harminc éve alapított Magyar Marketing Szövetség operatív vezetője. Katona Norbert a megbízói oldalról, a Szerencsejáték Zrt-től érkezik a hazai marketingszakmát összefogó, nagy múlttal rendelkező szervezethez, amely mintegy kettőszáz tagja között nagy számban képviseltetik magukat a hirdetői oldal szereplői. Az új vezető bevonása jól illeszkedik a szövetség azon célkitűzéséhez, hogy a jövőben a megbízói oldalt még hangsúlyosabban képviselje. 

2020. február 12. 13:56

10 év adatait elemezte a Telenor

Az elmúlt 10 év hatalmas változásokat hozott a mobiliparban. Röviden összefoglalva: az okostelefon és a mobilinternet mindennapjaink részévé vált. A Telenor a 2010. január 1. és 2019. december 31. közötti időszakot vizsgálta a hálózatán keletkezett forgalom szempontjából. Hanghívás, adatforgalom, SMS tendenciák, a 2G-3G-4G térhódítása és az okostelefonok elterjedésének dinamikája is kiolvasható az adatokból.

2020. február 4. 13:21

Új kommunikációs igazgató a Bosch csoportnál

2020 januárjától Bodó Teodóra felel a Bosch csoport vállalati kommunikációjáért és a kormányzati kapcsolatokért Magyarországon, valamint az Adriai régióban. A szakember Dr. Ficzere Ferencet váltja a pozícióban, aki 2007 óta irányította a magyarországi cégcsoport kommunikációját.

2020. január 20. 13:47

Mi indíthatná jobban az évet, mint a CES?

Ma hivatalosan is kezdetét vette az évet meglehetősen magas felütéssel elindító esemény, a Las Vegas-i fogyasztói elektronikai show, amely már sok évvel ezelőtt átvette a legfontosabb informatikai, telekommunikációs rendezvény szerepét az olyan időközben megszűnt kiállításoktól, vásároktól, konferenciáktól, mit a Comdex vagy a CeBIT. Amerikai tudósítónk, a konferenciázó körökben Magyarországon is jól ismert nagy tekintélyű reklámszakember - Horváth lászló - a helyszínen van, és gondolatait máris megosztja olvasóinkkal.

2020. január 7. 12:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás