Közeleg az idei Internet Hungary

"Fiúk az adatbányából"

Czipperer Dia, 2013. október 1. 10:37

Két hét múlva, október 15. és 16. között immáron tizennegyedik alkalommal gyűlnek össze az infokommunikációs szakmai legjobbjai Siófokon az Internet Hungary Konferencián, ahol számos fontos témát  igyekeznek megvitatni minél több szemszögből.

A kétnapos konferencián az előadások négy teremben zajlanak: a távközlési és informatikai vállalkozások vezetői, valamint az országos kereskedelmi és közszolgálati médiumok is képviseltetik magukat. Emellett a nagy lapkiadók és reklámügynökségek, valamint az e-kereskedelemmel és e-gazdasággal foglalkozó hazai KKV-k képviselői, az államigazgatás érintett területeinek szakemberei, az internetes és médiajoggal foglalkozó jogi szakemberek, kutatók, tanácsadók, illetve felsőoktatási intézmények oktatói és diákjai is is ott lesznek Siófokon a Hotel Azúrban. 

 

Magyarország legtöbb embert vonzó (átlag 1100-1300 résztvevő) és sokak szerint leginkább meghatározó szakmai rendezvénnyé nőtte ki magát az Internet Hungary. Nem véletlenül, hiszen a két nagy alatt négy szekcióban számos kulcsfontosságú téma terítékre kerül színvonalas előadók tolmácsolásában.

 

 

 

Ízelítő a tartalomból:

 

- Információ, pénz, hatalom:  Döntések meghozatalának szempontjai

- Big Data = Big Brother vagy Big Business?

- To cloud, or not to cloud? That is the question?

- CTLR+ALT+DEL, és gondoljuk újra az internetet

- XY és Z! Bemutatkoznak a „Z” generáció képviselõi

- Online reklám: A felhasználóbarát digitális hirdetési eszközök

- Online Média: A tartalomkirály (idõnként) meztelen

- E-kereskedelem: Hozzuk létre „E-élettársunkat”! (Nem lehetetlen!)

- Robbanás előtt a médiapiac? Az online videó már a spájzban van

- A figyelemfelkeltés művészete

- A felhasználóbarát website

- Legyen élmény az online fizetés!

 

 

A konferenciához hivatalos mobilalkalmazás is letölthető, mely segítségével könnyebben eligazodhatunk a programok között. Az applikáció Android és iOS operációs rendszerre érhető el.

 

Bővebben a konferenciáról és a programokról a hivatalos oldalon lehet tájékozódni.

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

CES 2023,2024 és a többi: innováció egész évben

Messziről indítja gondolatait amerikai tudósítónk, Laszlo Horvath, aki még nem írta ki magából az év elejei CES-élményeket, amiket a folyamatosan érkező hírlevelek is folyamatosan frissítenek. A sivatagi eső vagy a nyárson körbekínált hús mind elvezetnek a technológiához, ami a egyrészt a CES-nek központi témája, másrészt (s egyben) a környezete is. Az írás hosszú, javasoljuk olvasóinknak döljenek hátra, és élvezzék! 

2023. május 22. 22:25

A Delta az Apple termékek hivatalos rendszerintegrátora lett

A Delta Technologies Nyrt. 100%-os leányvállalata az elsők között szerzett rendszerintegrátorként AAR (Apple Authorised Reseller) minősítést. Az Apple termékek hatékonyabb hazai támogatásának érdekében a Delta Systems Kft. stratégiai megállapodást kötött az Apple termékek magyarországi hivatalos disztribútorával, az Apcom Hungary Kft-vel.  

2023. május 15. 17:03

Megjelent a Magyar Telekom 2022. évről szóló fenntarthatósági jelentése

Klímavédelmi, digitalizációs és sokszínűségi célok mentén meghatározott (2021-2030), ötödik fenntarthatósági stratégia második évét zárta a Magyar Telekom. A 2022. évi eredményekről a friss Fenntarthatósági jelentésében számol be a vállalatcsoport.

2023. május 9. 15:41

Stronger together! RSAC2023

Gyakorlatilag a Digital Media Hungaryvel egyidőben nyitotta meg a kapuit a kiberbiztonság legfontosabb nemzetközi eseménye, a szépséges San Francisco Moscone Centerében évente megrendezett RSA Conference.  

2023. április 26. 15:55

Öt árulkodó jel, hogy csalás áldozatai lettünk – mit tegyünk ezután?

Számtalan csaló jelent meg a kibertérben, akik csak arra várnak, hogy ellopják a felhasználók személyazonosságát és pénzét, akik ezt sokszor észre sem veszik. Az ő leleményességük, a mi hiszékenységünk, valamint a gyenge vállalati biztonsági megoldások együttesen teszik az online csalásokat egy több milliárd dollárt érő kihívássá. A Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC) szerint 2021-ben az amerikai fogyasztók összesen közel 6 milliárd dolláros kárt szenvedtek el online csalások miatt, ami 70 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. Az ESET kiberbiztonági szakértői összegyűjtötték azokat az intő jeleket, amelyek segítenek időben felismerni az átveréseket.

2023. április 26. 12:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39