Megérkezett a Google zenei szolgáltatása Magyarországra

forrás: Prím Online, 2013. október 1. 20:36

Több mint 18 millió dalt kínáló zenebolttal, személyre szabható saját online rádióval, és a már meglévő zenegyűjtemények számára fenntartott - egy Gmail fiók birtokában bárki számára elérhető - több mint 1500 CD-nyi ingyenes tárhellyel indul a Google zenei szolgáltatása Magyarországon.

A Google zenei szolgáltatásában, a Google Play Zenében bárki· ingyenesen feltöltheti és tárolhatja – több mint 1500 CD-nyi, összesen akár 20 ezer számból álló – már meglévő zenei gyűjteményét. Ezeket aztán bármikor bárhol meghallgathatja minden más kütyüjén, androidos okostelefonján, tabletjén, vagy számítógépen.· tovább bővítheti már meglévő zenegyűjteményét, és válogathat, vásárolhat több mint 18 millió dalból a Google zeneboltjában. A zeneboltban a legnagyobb kiadók slágerei mellett független művészek és persze népszerű magyar előadók is (pl. Ákos, Irie Maffia, Magna Cum Laude, Majka, Tankcsapda, The Carbonfools, Yonderboi) várják a zenerajongókat.· a megvásárolt dalokat barátaival is megoszthatja, akik egyszer akkor is meghallgathatják azokat, ha ők még nem vásárolták meg a dalt. Természetesen ezeket a zenéket is bármikor bárhol meghallgathatja androidos okostelefonján, tabletjén, vagy számítógépen. Kedvenc dalait pedig akár egy kattintással offline is elérhetővé teheti okostelefonján vagy tabletjén.· korlátlan hozzáférést kérhet a Google zenei gyűjteményéhez, és azt saját online zenei rádiójává alakíthatja. Így mindig azok a zenék szólhatnak, amiket igazán szereti - reklámmentesen. Saját online rádiójában több millió szám közül kiválaszhatja kedvenc előadóit, zenéit, de akár egy-egy stílust is követhet. Ezeket egy kattintással rádióadóvá varázsolhatja, így olyan zenéket hallgathat a nap 24 órájában, melyek kedvencei alapján valószínűleg szintén tetszeni fognak. Ha pedig stílust váltana, az is csupán egy kattintás.


Ez a saját rádióadó egy előfizetéses szolgáltatás, ami az első 30 napban mindenkinek ingyenes, aki pedig az ingyenes próbaidő után rögtön – de legkésőbb nov. 15-ig – úgy dönt, hogy feliratkozik a Google Play Zenére korlátlan hozzáféréssel, mindössze havi 1650 Ft-ért élvezheti a zenék millióit a nap 24 órájában – ameddig csak megtartja előfizetését (nov. 15. után regisztrálva az előfizetői díj 1950 Ft / hó, 30 napos ingyenes próbaidővel).


A zenéket a Google Playben, a Google szórakoztató központjában lehet elérni androidos telefonról, tabletről vagy bármilyen számítógépről. Ugyanitt várja nyár óta a magyarországi internetezőket a világ legnagyobb e-könyvesboltja, és több mint egy millió alkalmazás is.

Kulcsszavak: Google onlineszolg zene

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

2023. február 19. 13:20