Új Dell Venue Pro táblagépek és új XPS laptopok

forrás: Prím Online, 2013. október 3. 10:10

A Dell bejelentette új Venue Pro táblagépcsaládját és XPS laptopjait. A Dell Venue Pro két új, sokoldalú és ultravékony modellből áll, amelyek tervezése során elsősorban a folyamatosan változó modern élet- és munkakörülményeket vették figyelembe. Az új XPS laptopcsalád minden tagja egyedülálló kijelzővel rendelkezik, így kiemelkedő vizuális élményt, illetve élénk és kristálytiszta képet nyújt, minden kijelző méretben.

Az új XPS 11 a világ legvékonyabb, legkompaktabb 2-in-1 készüléke, amely kategóriájában elsőként 11,6 colos Quad HD (2560x1440) kijelzővel rendelkezik. Az XPS 15 multimédiás erőmű elképesztően vékony kialakítása opcionálisan akár a világ első 15,6” méretű Quad HD+ (3200x1800) kijelzőjével is elérhető, amely ebben a méretben ez az elérhető legnagyobb felbontás. A Dell emellett díjnyertes XPS 13 Ultrabook modellt is megújította, amely gyorsabb processzorral és érintésvezérelt Full HD (1920x1080) kijelzővel rendelkezik, valamint megnövelt akkumulátor üzemidőt biztosít. Ezzel a három új laptoppal a Dell nagyfelbontású kijelzők területén piacvezetővé lépett elő.Dell Venue: könnyed csatlakozás, gyors tartalomelérés és -megosztás

 

A Dell, Venue Pro táblagépeit úgy tervezte, hogy az utazó felhasználók számára megfelelő méretválasztékot és a különböző igényeket kielégítő opciókat nyújtson. A 8 és 11 hüvelykes, Windows-alapú táblagépek opcionálisan billentyűzettel és digitális tollal vásárolhatók meg.·  A Dell Venue 8 Pro és a Dell Venue 11 Pro Windows 8.1-alapú táblagépei a teljesítmény, a dizájn és a testre szabhatóság olyan felhasználóbarát ötvözetét nyújtják, amely az informatikai részlegek igényeit is kielégíti. A modellek a legfrissebb Windows-alkalmazások és Microsoft Office-integráció segítségével könnyedén beilleszthetők a működő vállalati rendszerekbe. Mindkét táblagéphez továbbfejlesztett biztonsági funkciók és szolgáltatások is választhatók, mint például a TPM.

 


·  A pehelykönnyű Dell Venue 8 Pro, Windows 8.1 rendszerrel érhető el, káprázatos HD IPS kijelzővel rendelkezik, valamint kitűnő csatlakozási opcióikat és hosszabb akkumulátor üzemidőt kínál. A modell Office 2013-as Home & Student verziójával és választható Dell Active Stylus digitális tollal kapható.

 


·  A Dell Venue 11 Pro teljes 2-in-1 élményt nyújt és szintén Window 8.1 operációs rendszerrel érhető el. A modell az Ultrabook teljesítményét és a csatlakoztatható billentyűzet kényelmét az asztali rendszerek felhasználói élményével ötvözi. A versenytársak táblagépeitől eltérően felhasználó által eltávolítható/cserélhető akkumulátorral és nagylátószögű Full HD kijelzővel rendelkezik, amellyel a felhasználók utazás közben is könnyedén olvashatnak és hozhatnak létre tartalmakat. A modellhez számos billentyűzet és toll is kapható.


 
o    A Dell Active Stylus megkönnyíti a jegyzetelést, a rajzolást vagy a feljegyzések készítését.


o    Az utazáshoz tervezett vékony Dell Slim Keyboard billentyűzet felhajtott állapotban a kijelző védelmét is szolgálja.


o    A beépített akkumulátorral rendelkező Dell mobil billentyűzet egész napos használatot tesz lehetővé, miközben a teljes méretű billentyűzet előnyeit nyújtja és a meghosszabbított üzemidő biztosít.


o    Az USB 3.0-portokkal és a kijelző bővítésére is használható dupla kijelző csatlakozóval rendelkező Dell asztali táblagép dokkoló maximális produktivitást biztosít.Mindkét Dell Venue Pro táblagépet Intel processzor működteti, amelyet a sebesség, a gyors válaszidő és a hatékony energiafelhasználás jellemez. A Dell Venue 8 Pro és a Dell Venue 11 Pro az új négymagos Baytrail kódnevű Intel processzorral rendelkezik, a Venue 11 Pro pedig akár 4. generációs Intel Core i3 és i5 processzorokkal is elérhető, a felügyeletet pedig az Intel vPro technológia támogatja.

 

Dell XPS laptopok és 2-in-1 modellek: tökéletes élmény, gyönyörű kijelzőkkelA Dell díjnyertes XPS laptopcsaládjának tagjai a megújult XPS 15 nagy teljesítményű laptop, az XPS 11 2-in-1 modell, valamint a zászlóshajó, az XPS 13 Ultrabook. Az XPS modellek megmunkált alumíniumból és karbonszálakból készültek, élénk kijelzővel és Corning Gorilla Glass NBT védelemmel biztosítják a tökéletes élményt.·  Az akár 1,1 kg-os tömegű és mindössze 11-15 mm vastag XPS 11 jelenleg a világ legvékonyabb, legkönnyebb és legkompaktabb 2-in-1 Ultrabookja, amely elsősorban táblagépként működik, de egy laptop funkcionalitását nyújtja. A kategória legjobb, 360 fokban elforduló zsanérjainak köszönhetően könnyedén lehet váltani táblagép és laptop üzemmód között, az innovatív, szilárd felületű, háttérvilágítással rendelkező érintésvezérelt billentyűzet pedig nagyszerű élményt nyújt a használat közben. Az XPS 11 modellek egyedülálló kijelzője  ragyogó és éles tartalommegjelenítést tesz lehetővé. A kijelző egy, az eeColor alkalmazásra épülő, True Color megjelenítési módot is tartalmaz, így a valósághű, gazdag, egységes színvilágot szinte bármilyen megvilágítási környezetben élvezhető.

 


·  Az XPS 15 egy multimédiás erőmű, amely kategóriája legnagyobb felbontású modelljeként akár 2 kg súllyal, rendkívül vékony és könnyű kialakítással, lenyűgöző teljesítményt biztosít. A kreatív felhasználók számára készült XPS 15 4. generációs Intel Core i5 és négymagos i7 processzorokkal, valamint különálló NVIDIA grafikus processzorokkal érhető el. Az SSD meghajtóknak köszönhetően a rendszerindítás és az aktív állapotba való visszatérés minden XPS 15 laptop esetében másodperek alatt megtörténik. A választható konfigurációk 32 GB mSATA SSD meghajtóval és 500 GB–1 TB méretű merevlemezzel2, vagy akár 512 GB-os SSD meghajtóval rendelkeznek, amelyek mindegyike tartalmazza az Intel Rapid Start technológiát.

 


·  A 13,3 hüvelykes, szegélyig kifutó kijelzővel rendelkező díjnyertes XPS 13 mindössze akkora, mint egy hasonló 11 hüvelykes laptop, leheletvékony és könnyű, tömege pedig akár 1,3 kg is lehet. Most még gyorsabb lett a 4. generációs Intel Core i7 processzoroknak, az Intel HD 4400 grafikus kártyának és a hosszú üzemidejű akkumulátornak köszönhetően, amely akár 10,5 órás működést biztosít az olyan felhasználóknak, akik értékelik az elegáns kialakítást, a válaszsebességet és a teljes körű mobilitást. Full HD kijelzője ragyogó vizuális élményt biztosít, az érintőfunkciónak köszönhetően pedig még sokoldalúbb.

Dell Services


A Dell Services szolgáltatások célja, hogy az ügyfelek kapcsolatban maradjanak és eredményesen dolgozhassanak, függetlenül attól, hogy táblagépüket vagy XPS laptopjukat munkaeszközként vagy az otthonukban használják. A Dell technológiai szakemberei éjjel-nappal rendelkezésre állnak. Az ügyfelek további biztonsági szolgáltatásokat is élvezhetnek, például a váratlan károk elleni védelmet, a prémiumkategóriás telefonos támogatást és javítás esetén gyors visszajuttatást. Az üzleti ügyfelek a Dell Venue 8 Pro és Dell Venue 11 Pro táblagépeken elérhető Dell ProSupport szolgáltatásnak köszönhetően biztosak lehetnek abban, hogy eszközeik zökkenőmentesen és biztonságosan illeszkednek vállalatuk informatikai környezetébe.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55