Újabb szoftverrel erősödhetnek a non-profit szervezetek

forrás: Prím Online, 2013. október 11. 15:35

Új szoftverrel bővült a Civiltech Program, melynek keretében nonprofit szervezetek igényelhetnek modern informatikai eszközöket. Az SAP Lumira nevű üzleti intelligencia megoldásával többek között különösebb informatikai tudás nélkül készíthetnek kimutatásokat, és elemzéseket a szervezetek. 

 

A SAP Lumira intelligens megoldásával gazdagodott a Civiltech Program. A szoftver használatával például hatékonyabbá tehető az adományozók megszólítása, a nonprofitok teljesítményének visszamérése, eredményesebbé tétele, a tevékenység elemzése, professzionális bemutatása, a pályázati anyagok jobb alátámasztása.

 

Az alkalmazást ingyenesen vehetik igénybe Magyarországon bejegyzett közhasznú egyesületek, alapítványok és közalapítványok. A rendelés menete, illetve a további szabályok a NIOK Alapítvány által működtetett CivilTech program honlapjáról érhető el.

 

A CivilTech program kínálatában ezzel együtt már 172 különböző szoftver érhető el. Az alkalmazásokat olyan cégek bocsátják a hazai nonprofit szervezetek számára, mint a Cisco, a Microsoft, az SAP, a Symantec. A program működése során, eddig már több mint 800 szervezet regisztrált, és 920 adományozás történt, melyek piaci értéke meghaladja az 1 milliárd forintot.

 

A NIOK Alapítvány, és az egyik szponzor, az SAP annak érdekében, hogy bemutassa a Civiltech programban kínált megoldásait, workshopot szervez. Az október 30-ai, ingyenes budapesti előadásra minden olyan hazai nonprofit szervezetet várnak, amelyek hatékonyabbá szeretnék tenni működésüket. Bővebb információk a rendezvényről a www.civiltech.hu oldalon találhatóak. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39