OKI multifunkciós mobilnyomtatás AirPrint támogatással

forrás: Prím Online, 2013. október 13. 10:51

Az OKI közelmúltban bevezetett készülékeivel már közvetlenül nyomtathatunk iPhone-ról, iPadről és iPod touch-ról is.

Mobilnyomtatási szolgáltatásainak bővítéseként az OKI több színes és mono A4-es multifunkciós készülékében is elérhetővé tette az AirPrint technológiát. A japán gyártó portfóliójában elsőként az MC300/MC500, valamint az MB400 sorozat tagjai rendelkeznek ezzel a funkcióval.


Az AirPrint lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és egyszerűen nyomtassanak ki dokumentumokat iOS rendszerű Apple készülékükről vezetékes kapcsolat létesítése vagy illesztőprogram, illetve egyéb szoftver telepítése nélkül. Az Apple technológiája és az OKI eszközei így együtt biztosítják, hogy kiváló minőségű üzleti dokumentumokat nyomtathassunk bárhol és bármikor, amikor csak szükségünk van rá.


„A távmunkások és rugalmas munkakörülmények között dolgozók számának növekedésével elengedhetetlenné válik, hogy a nyomtatók és irodai berendezések a lehető legnagyobb mértékben együttműködjenek a mobileszközökkel. Az AirPrint technológia alkalmazásával az OKI szeretne hozzájárulni a hatékony munkavégzéshez az irodán belül és kívül egyaránt – mondta Varga Gergely, az OKI Systems (Magyarország) Kft. IT és műszaki menedzsere.


Az OKI tervei között szerepel AirPrint-kompatibilis multifunkciós készülékek körének bővítése, valamint mobilnyomtatási kínálatának további fejlesztése annak érdekében, hogy optimális dokumentum-kezelési megoldásokat nyújtson a kis-és középvállalkozások számára.

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Dachser üzembe helyezi első hidrogén üzemanyagcellás tehergépkocsiját

A Dachser zéró kibocsátású tehergépjárművei gyakorlati tesztjeit követően 2023-ban a logisztikai szolgáltató két hidrogén üzemanyagcellás (FCEV) tehergépkocsit helyez üzembe Németországban.

2022. augusztus 18. 17:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40