Új nyomtatási technológiát mutatott be az Epson

forrás: Prím Online, 2013. október 14. 12:25

A nyomtatási iparágat átalakító technológiát jelentett be az Epson, amely páratlan gyártási hatékonysággal ruházza fel a vállalatokat és hozzásegíti őket a globális piacok felé történő nyitáshoz. A PrecisionCore technológia a minőség iránti elkötelezettségre épít, és az ipari és kereskedelmi nyomtatásban elvárt nagy nyomtatási sebességet biztosít. Az új technológiát irodai készülékekre is kiterjesztik.

Az egyik legnevesebb ipari kiállításon, a LabelExpo rendezvényen Minoru Usui elmondta, hogy az Epson hosszú évek műszaki tapasztalatait és a piezoanyagok, valamint a nagy pontosságú mikro-elektromechanikai rendszerek (MEMS) gyártástechnológiai áttöréseit ötvözve alkotta meg a vadonatúj, innovatív Precision Core nyomtató chipet. Az új chip kompakt, moduláris kialakításának köszönhetően átlagon felüli teljesítményt nyújt, amely lehetővé teszi az Epson számára, hogy a technológiát bármilyen méretben alkalmazza, beleértve az egymenetes ipari nyomdagépeket, valamint az irodai- és az asztali nyomtatókat egyaránt.

 

 

A PrecisionCore az egyetlen sorozatgyártásban alkalmazott nyomtatási technológia, amely tinták és jelölőanyagok ilyen széles skáláját kínálja. A PrecisionCore technológia az Epson nagy teljesítményű vékonyréteg-piezo (TFP) nyomtatási technológiájának továbbfejlesztése, amely jelenleg az Epson piacvezető, nagy formátumú nyomtatóiban található meg.

 

A technológia célja, hogy a felhasználók számára rugalmas, ipari és üzleti nyomtatási megoldásokat kínáljon. Továbbá, üzleti dokumentumoktól kezdve a fotókon és plakátokon át a kereskedelmi címkékig, csomagolásig és textilanyagokig a nyomathordozók széles skáláján alkalmazható PrecisionCore technológia kiváló színeket, magas minőséget, és hosszú élettartamot garantál.

 

Az Epson speciális, integrált gyártási ciklusa – a piezo nyomtatófejtől a kész nyomtatóig – hatékony termelési folyamatot biztosít a digitális nyomtatók teljes spektrumán, mindezt olyan méretekben, minőségben és költséghatékonyság mellett, amely csak a MEMS típusú chipgyártási technológiával lehetséges.

 

A kiállításon az Epson bemutatta a SurePress L-6034V, L-6034VW és a SureColor F2000 készülékeket is, amelyek mind a Precision Core technológia innovációs előnyeit használják ki. Az előbbi az Epson első olyan digitális címkenyomtató-családja, amely egysoros nyomtatófej-elrendezésű és ultraibolya-fény hatására száradó tintát használ, a SureColor F2000 pedig az Epson első direkt textilnyomtatója

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már itthon is kapható az LG első OLED paneles monitora

Az LG Magyarországon is megkezdte az elsőként a 2021-es CES kiállítás keretében bemutatott UltraFine OLED Pro kijelzőjének forgalmazását. A 32EP950 típusjelű, 32 hüvelykes 4K monitor elsősorban a kreatív iparágban dolgozók számára jelent ideális megoldást. 

2021. október 17. 16:39

Jobban fogy az asztali PC, mint tavaly ilyenkor

Szokatlan trendeket lehetett megfigyelni az asztali PC-k értékesítésében szeptember első négy hetében, a tanév első heteiben: jelentősen több asztali gép talált  gazdára mind az eMAG-nál, mind az Extreme Digitalnál, mint tavaly ilyenkor, és jelentősen nőtt az Apple-gépek forgalma is.

2021. október 5. 09:57

A Philips bővíti a hulladékcsökkentési szolgáltatás élvonalát

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a következő mérföldkövet a márka fenntartható monitortechnológia felé vezető útján. A Philips monitors együttműködik a Closing the Looppal, a zöld beszerzési szolgáltatások globális szolgáltatójával és a TCO Developmenttel, a világ vezető IT fenntarthatósági tanúsítványa, a TCO Certified mögött álló szervezettel egy kísérleti projektben, amelynek célja a monitorhulladék fenntartható csökkentése. 

2021. október 2. 14:33

Ki, milyen kiegészítő eszközzel szerelje fel a munkakörnyezetét?

Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni és együttműködni a kollégákkal, ma már nem feltétlenül elég egy megbízható laptop. A kényelmünk és az egészségünk szempontjából is fontos, hogy munkaállomásunk megfelelő kiegészítőkkel legyen ellátva. Az ideális informatikai háttér minden munkakörben mást jelent, és ez nem csak feladatkörönként, de személyenként is változhat. A Dell Technologies szakembere megosztja a legfontosabb tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan alakíthatunk ki kényelmes, egészséges, és a munkánkat leginkább támogató környezetet.

2021. szeptember 18. 16:46

Hibrid munkarendhez készített monitort a Samsung

A Samsung bemutatja legújabb különleges kijelzőmegoldását, a 24 colos S4 Monitort beépített webkamerával, amelyet a hibrid munkarendben dolgozók számára fejlesztett ki a vállalat. A kamerával, hangszórókkal és mikrofonnal felszerelt monitor egyéb kiegészítők nélkül is ideális megoldást jelent a videohívásokon való részvételre és a munkavégzésre.

2021. szeptember 16. 14:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20