Toshiba Satellite Z30 – mobilitás és teljesítmény

forrás: Prím Online, 2013. október 15. 16:05

A Toshiba Europe bejelentette új Satellite Z30 és Satellite Z30t notebookjait. A stílusos kialakítású, ultravékony, könnyű és erőteljes, 13,3 hüvelykes Windows 8.1 alapú laptopok különösen azon felhasználók számára nyújtanak optimális megoldást, akiknek a kitűnő rugalmasság mellett a kiemelkedő teljesítmény is rendkívül fontos – útközben is. 

Vékony, könnyű és kiválóan hordozható

 

A számos funkcióval rendelkező, ugyanakkor kisméretű Toshiba Satellite Z30 notebookot a legújabb technológiákkal látták el. Az egyedi, elegáns és letisztult kialakítású laptop akkumulátorának üzemideje akár 12 óra is lehet, így azzal egész nap dolgozhatunk még útközben is. A Z30t sorozat Ultrabook változatait érintőképernyővel is ellátták, így azok a Windows 8.1 funkcióit maradéktalanul kihasználják, ezzel a felhasználók számára még egyszerűbb és élvezetesebb kezelést nyújtanak.

 

A Toshiba Satellite Z30 notebookra bármely leendő tulajdonosa büszke lehet. A mindössze 1,2 kg tömegű, és legvastagabb pontján is csak 17,9 mm-es, elegáns, rendkívül könnyű notebookot mindenki azonnal észreveszi. A magnéziumötvözet készülékház a Z30-at rendkívül tartóssá és megbízhatóvá teszi.

 

Teljesítmény kompromisszumok nélkül

 

A 4. generációs Intel Core Ultrabookhoz fejlesztett processzorokkal felszerelt, akár 16 GB memóriával ellátott Satellite Z30 és Z30t notebookok nagy teljesítményű SSD meghajtókkal is rendelkeznek, így a nagy számítási kapacitást igénylő alkalmazások futtatása sem okoz számukra gondot.

 

Az integrált Intel HD 4400 grafikus adapter kiváló teljesítményt nyújt, így téve kitűnővé a 13,3 hüvelykes (33,8 cm) kijelző képminőségét. A beépített, DTS Studio Sound hangzásjavító funkcióval rendelkező sztereó hangszóró hangminősége magával ragadó. A gazdag basszust intelligens hangerő-kiegyenlítés és párbeszéd kiemelés is kiegészíti, így a laptopon lejátszott videó vagy zene hangja természetes, tiszta és részletgazdag.

 

Sokféle csatlakozási lehetőség

 

A Satellite Z30 és Z30t laptopokat úgy alakították ki, hogy a csatlakozók különböző adapterek nélkül is egyszerűen használhatók legyenek. Kedvenc filmünket nagyméretű tévén élvezhetjük, és a legfontosabb fájlokat minden nehézség nélkül, gyorsan és egyszerűen másolhatjuk külső meghajtónkra. A három USB 3.0 port, az SD-kártyaolvasó, valamint az RGB és HDMI kimenetek segítségével a notebookkal számos további eszközt használhatunk. A HDMI port Ultra HD támogatással is rendelkezik, így egy megfelelő tévét csatlakoztatva lélegzetelállító képminőségben gyönyörködhetünk.

A Satellite Z30 és Z30t notebookok Gigabit LAN, vezeték nélküli LAN és Bluetooth 4.0 adapterrel is rendelkeznek. A beépített Intel WiDi funkció segítségével a notebookon tárolt kedvenc filmünket a megfelelő tévékészüléken kábelek használata nélkül is élvezhetjük.

 

Rendkívüli megbízhatóság

 

A Satellite Z30 és Z30t sorozatú notebookokat a nagy hírnevű, független német intézet a TÜV Rheinland tesztjeinek vetették alá. Mindkét modell megfelelt a véletlen leesés elleni védelmet igazoló, maximum 76 cm-ről történő ejtéstesztnek. A cseppálló billentyűzet pedig akár 30 ml ráloccsanó folyadéktól is megvédi a számítógép belső alkatrészeit, így az ilyen balesetek sem feltétlenül okoznak azonnali adatvesztést.

A Satellite Z30 és Z30t sorozatú notebookok 2013 negyedik negyedévében kerülnek az európai boltokba.

 

Toshiba Satellite Z30 és Z30t laptop jellemzői

 

- 4. generációs Intel Core processzorok Ultrabookhoz, akár i5  

- Windows 8.1 64-bit

- Intel HD 4400 grafikus egység

- Akár 512 GB mSATA SSD

- Akár 2 x 8 GB DDR3L RAM (1600 Mhz)

- Csatlakozási lehetőségek: 3 x USB 3.0 port, 1 x RGB, 1 x HDMI Ultra HD támogatással, SD-kártyaolvasó, Gigabit LAN, vezeték nélküli LAN, Bluetooth 4.0, Intel WiDi

- Kiváló minőségű sztereó hangszóró DTS Studio Sound hangzásjavítással

- Full HD webkamera sztereó mikrofonnal

- Szín: ezüst

 

Toshiba Satellite Z30 laptop jellemzői

 

- 13,3 hüvelykes (33,8 cm) kijelző

- Akár 12 óra akkumulátor üzemidő

  • Méretek: 316 x 227 x 17,9 mm 
  • Alapmodell tömege: 1,2 kg

 

Toshiba Satellite Z30t Ultrabook jellemzői

 

- 13,3 hüvelykes (33,8 cm) kijelző, tízujjas, kapacitív érintésvezérléssel

- Akár 10 óra akkumulátor üzemidő

- Méretek: 316 (Sz) x 227 (Mé) x 19,9 (Ma) mm 

- Alapmodell tömege: 1,39 kg

 

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Vatikánt védő testőrség Samsung Knox Suite-tal bővíti biztonsági arzenálját

Róma szívébe elzarándokolni nem csak a hívők számára rendkívüli élmény, a Vatikánt és nevezetességeit egy átlagos napon 25.000 turista látogatja meg. A világ legkisebb, mindössze 0,44 km2 területű államát és annak vezetőjét elit katonai alakulat őrzi, a Svájci Gárda már 1506 óta védelmezi a mindenkori pápát és az Apostoli Palotát. A testőrség a reneszánsz óta folyamatosan megújulva alkalmazkodik a kihívásokhoz, veszélyekhez és a technológiai fejlődéshez, hogy a modern korban is sikerrel lássa el a feladatát. A Svájci Gárda a Samsung Knox Suite-tal egészítette ki arzenálját, hogy a digitális fenyegetéseket is a leghatékonyabban háríthassák el.

2023. március 30. 17:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08