Office 365 felhőalapú szolgáltatás KKV-k számára

forrás: Prím Online, 2013. október 16. 09:40

A Microsoft Office 365-öt október 15-tól kínáló Telekom az első olyan vállalat, amely a felhőalapú szolgáltatást havidíjas, Windows 8-as készülékajánlatokkal párosítja.  A modern, megbízható informatikai hátteret biztosító Office 365 többé már nemcsak a nagyvállalatok kiváltsága, hanem a kis- és középvállalatok számára is reálisan elérhető, havidíjas formában, a Telekom informatikai támogatásával.

A Telekom és a Microsoft elkötelezett támogatói és partnerei kívánnak lenni a hazai kis- és középvállalkozóknak. Ennek része, hogy a két cég közösen teszi elérhetővé mikro-, kis- és középvállalatok számára az Office 365 szolgáltatást, a Microsoft által üzemeltetett felhőmegoldást, amelyet a Telekom október közepétől havi díjas alapon kínál. A megoldás középpontjában az ügyfelek által jól ismert Office–kliens áll, amely a felhőszolgáltatásnak köszönhetően mindig a legfrissebb verzióban áll készen, ráadásul segítségével bárhonnan elérhetővá válnak a céges dokumentumok, ahol van internet. Az Office 365 azonban ennél jóval többet nyújt: nagyvállalati kategóriájú szolgáltatásai bármilyen méretű szervezet számára elérhetők, a HD-videokonferenciáktól a dokumentumok megosztásán át az üzleti levelezésig.

Magyarországon már ma is több ezer üzleti felhasználó veszi igénybe a szolgáltatást a legkisebb mikrovállalkozásoktól kezdve egészen a legnagyobb bankokig, szolgáltató és gyártóipari cégekig. A Microsoft 2013 tavaszi kutatásából kiderült, hogy a hazai kisvállalkozások 66%-a használ valamilyen felhőszolgáltatást, és a kkv-k fele gondolja úgy, hogy ezek a jövőben egyre jelentősebb szerepet fognak játszani a vállalkozás sikerében.


„A Telekomnál következetesen alakítjuk, formáljuk a telekommunikációs és informatikai portfóliónkat, hogy minél szélesebb rétegét szolgálhassuk ki a kis- és középvállalkozóknak. Szeptember közepétől kedvező, havi díjasan fizethető notebookokat kínálunk kkv ügyfeleinknek, valamint asztali számítógép- és monitorajánlattal is megjelentünk. Most, ezt toldjuk meg azzal, hogy egy bárhonnan elérhető, egyszerűen kezelhető irodai infrastruktúrát nyújtunk számukra, mindezt megfizethető áron és úgy, hogy tovább segítsük őket költségeik csökkentésében, működésük hatékonnyá tételében.” -  mondta el Lakatos Péter, a Telekom kis- és középvállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.


Vass Gábor, a Microsoft Magyarország kis- és középvállalatokért felelős igazgatója hozzátette: „Az Office 365-öt a rugalmas havidíjas konstrukció, a bárhonnan történő elérhetőség és a legfejlettebb irodai megoldások integrálása ideális informatikai szolgáltatássá teszi a kis- és középvállalkozások számára. A Bell Research kutatása szerint Magyarországon a 10 főnél többet foglalkoztató cégek 90%-a használja az Office valamelyik kiadását. Bízom benne, hogy a Telekom segítségével egyre többen fognak átállni a legkorszerűbb technológiát jelente legfrissebb verzióra.”


A Telekomtól elérhető Office 365 szolgáltatás irodai és az irodán kívüli környezetben is hasznos informatikai megoldást biztosít a vállalkozások számára, fix havidíjért. Beruházás nélkül, kedvező havidíjas konstrukcióban juthatnak akár a legkisebb vállalkozások is megbízható, biztonságos környezetben jogtiszta szoftverekhez, az interneten keresztül. Az üzleti levelezés, a megosztott naptár, a dokumentum megosztás, illetve az olyan jól ismert Office-alkalmazások, mint a Word, az Excel, a Powerpoint, az Outlook vagy a OneNote PC-re, okostelefonra és táblagépre optimalizált verzióban is elérhetők. Mindehhez a Telekom szakszerű informatikai támogatást is biztosít, amely magában foglalja a korlátlan és díjmentes telefonos vagy online segítségnyújtást, valamint a beüzemelést.


Az ajánlattal a Microsoft és a Telekom újabb minőségi szolgáltatással kíván hozzájárulni a hazai vállalkozások sikereihez. További részletek és feltételek a www.telekom.hu/uzleti weboldalon, valamint a http://office.microsoft.com/hu-hu/ olvashatók.
 

IT-szolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Joule – az irodai munka új mértékegysége

Az SAP walldorfi főhadiszállásán tartott konferencia csúcspontjaként bemutatkozott Joule, a természetes nyelvet használó, generatív mesterséges intelligencia alapú irodai asszisztens, amellyel végérvényesen megváltoznak az üzletviteli folyamatok. A Joule beágyazódik az SAP felhőalapú vállalati portfóliójába, és képes lesz proaktívan betekintést adni a vállalati adatok mélységébe, nem csak az SAP teljes szoftverportfólióján, hanem akár harmadik féltől származó forrásokat is feldolgozva. 

2023. szeptember 27. 14:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59