Egyedülálló szervizközpont nyílt Győrben

Czipperer Dia, 2013. október 18. 11:35

Tegnap nyílt meg Győrben az Európában is egyedülállónak számító Samsung szervizközpont. létesítmény a Smart és Prémium Megoldások Központ nevet viselve központi szervizzel, bemutatóteremmel, digitális otthonnal és számos vásárlási lehetőséggel várja a fogyasztókat.

 

Győrben nyitott új szervizközpotot tegnap a Samsung. A központ egyben regionális irodaként és prémium bemutatóteremként is funkcionál, ahol tapasztalt szakemberek igyekeznek mindenben a vásárlók rendelkezésére állni.

 

Különlegessége abban rejlik, hogy bárki, aki kíváncsi rá, hogyan működnek a különféle Samsung eszközök, személyesen győződhet meg róla. Itt lehetőség van kipróbálni a különféle eszközök együtt működését, például azt, hogyan irányítható okostelefonnal egy tévé, Sokszor ezeket a felhasználók csak expókon, konferenciákon láthatják, vagy esetenként csak videókon.

 

 

Facskó István, a Samsung Electronics Magyar Zrt. elnöke a megnyitón arról beszélt, hogy Győrbe a digitális otthon légkörét igyekeznek megteremteni, itt van külön kipróbálásra szánt idő, és a dolgozók szakmai hozzáértése révén minden kérdésre választ kapnak a fogyasztók.

 

A központ előnye még, hogy itt nem csak kipróbálni van lehetőségük az adott terméket, hanem megvásárolni is.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Javították a Magyar Telekom hitelkockázati besorolását

A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM HB), továbbiakban „Társaság”), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy a Scope Ratings GmbH, a hitelminősítés éves felülvizsgálata eredményeként pozitívra javította a Magyar Telekom kibocsátói hitelkockázati besorolásának kilátását, valamint megerősítette a Társaság kibocsátói hitelkockázati besorolását és a nem alárendelt, nem biztosított adósságához tartozó BBB+ minősítést.

2023. szeptember 26. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59