Két hét múlva eldől, kié lesz „Az Év Honlapja” cím

Czipperer Dia, 2013. október 18. 14:03

Még két hétig lehet pályázni „Az Év Honlapja” díjra. A versenyen több nevezési kategóriában indulhatnak a résztvevők, csupán ki kell választani a honlapnak megfelelőt, és máris indul a megmérettetés.

Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs versenye – ahogy már korábban beszámoltuk róla – idén eltér az előző évek gyakorlatától. Ám a jól ismert kategóriák nem változtak (lásd alább).

 

A szervezők még két hétig várják a nevezéseket, azaz október 31-ig lehet jelentkezni. A pályázat benyújtásához mindössze egy rövid regisztráció szükséges, amelyet a honlapon megtehetnek a nevezők.

 

A rokonok, barátok segítségét is igénybe vehetjük, ugyanis az idei év nagy újdonsága, hogy Facebookon is lehet szavazni a legszimpatikusabb honlapra.

 

A kategóriák:

 

1. Az év kreatív megoldása (banner, popup, microsite...)

2. E-kereskedelem

3. E-learning

4. Egészségügy

5. Elektronikus hírlevél

6. Életmód és Sport

7. Ifjúsági: 14-18 év (középiskolai tanulók) közötti személyek által fejlesztett, nem kereskedelmi céllal létrehozott személyes weblap

8. Ipari web

9. Kereskedelem

10. Kormányzat: Kormányzati oldalak, kormányzati háttérintézmények oldalai

11. Közösségi marketing megoldások

12. Közösségi oldal

13. Kultúra

14. Márkasite

15. Márkázott digitális megoldások: Branded Content, Branded Entertainment

16. Média (online és offline)

17. Mobil marketing alkalmazások (appok, beágyazott hirdetések, kampányok, stb.)

18. Művészek, közszereplők honlapja

19. Oktatás

20. Önkormányzatok és települések

21. Portfólió oldalak: (régi személyes oldal kategória) magánszemélyek tulajdonában lévő weblapok. Ebbe a kategóriába csak magánszemélyek nevezhetnek!

22. Szolgáltatás

23. Társadalmi és civil szervezetek

24. Turizmus

25. Vendéglátás (szállodák, éttermek honlapjai)

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

Több új, Magyarországon is elérhető környezetbarát keresési funkciót jelentett be a tegnapi napon a Google vezérigazgatója. 

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

A Google a Search On konferencián jelentette be, hogy újratervezte keresőszolgáltatását, amely mostantól intuitív módon segíti új témák felfedezését a MUM algoritmus segítségével.

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

A magyar piacon  végzett átfogó kutatás alapján a Vodafone Magyarország új vezetékes szolgáltatásportfólióval várja új és meglévő ügyfeleit. A különböző internetezési és tartalomfogyasztási szokásokhoz igazodva a szolgáltató a megújult portfólió által korszerűbb, átláthatóbb és szélesebb körben képes kiszolgálni az ügyféligényeket. 

2021. szeptember 29. 11:20

Tapasztalja meg a legendás játékot

A világ egyik vezető játékmonitor1 és IT-kiegészítő márkája, az AGON by AOC nemrég egy teljesen új termékkategóriát vezetett be a legigényesebb és legkompetitívebb játékosok és esportolók számára: az AGON PRO-t. Most két további, kivételes specifikációjú modellel bővül a kínálat: a HDR400 támogatással rendelkező 31,5 hüvelykes (80 cm) AG324UX modellel (4K @ 144 Hz) és a 27 hüvelykes (68,6 cm) AG274FZ (FHD @ 260 Hz) modellel. Az erőteljes, élénk színek érdekében mindkét modell IPS panellel rendelkezik és az extra sima, szellemképektől mentes megjelenítésért 1 ms GtG válaszidőt kínál.

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

Egyre több területen alkalmazzák és tesztelik a drónokkal való csomagszállítás lehetőségét. Ezek az eszközök az egészségügytől a hadiiparig számos folyamatot könnyíthetnek meg például azzal, hogy a nehezen megközelíthető vagy katasztrófa sújtotta területekre is képesek ételt vagy gyógyszert szállítani. A drónnal való szállítást forradalmasíthatja egy magyar fejlesztésű, könnyű szállítódoboz, amiben a tárgyak rögzíthetők, így többek között folyadékok biztonságos szállítását is lehetővé teszi.

2021. szeptember 15. 14:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12