A Telekom civil díjcsomagjaira pályázhatnak nonprofit szervezetek

forrás: Prím Online, 2013. október 21. 16:41

A Telekom ismét meghirdette a Civil és CivilNET díjcsomagokra szóló pályázati lehetőséget, amely civil szervezetek számára nyújt kedvezményes telefon- és internethasználatot.

Másoknak segítenek, ám nekik is jól jön a segítő kéz. A Telekom a civil szervezetek munkájának támogatására alakította ki a sikeres pályázat után igénybe vehető, kedvezményes telefon- és internethasználatot biztosító Civil és CivilNET díjcsomagokat. A 2013 második félévére meghirdetett pályázat beadási határideje október 30. A nyerteseket – a hagyományoknak megfelelően – a Telekom fenntarthatósági kezdeményezése, a hello holnap!  Kuratóriuma választja ki. Minden nyertes civil szervezet egy éven át használhatja a megnyert díjcsomago(ka)t.

 

Fontos, hogy a mostani pályázaton a 2013 első félévi pályázaton nyertes szervezetek nem indulhatnak. Számukra 2014 első felében hirdetek pályázatot.

 

 

 

Civil díjcsomag

 

A Civil díjcsomaggal az országon belül kezdeményezett vezetékes távközlési szolgáltatás havi díj nélkül, 500 perc forgalmidíj-mentességgel és kapcsolási díj nélkül használható. Az 500 perc feletti forgalom díjazása átlagosan 30% forgalmidíj-kedvezményt is biztosít az alapcsomaghoz (Bázis) képest. A Civil díjcsomag kizárólag a Telekom szolgáltatási területén, a szervezet nevén működő hagyományos telefonvonalon érhető el.

 

CivilNET díjcsomag

 

A Civil díjcsomag mellett a közhasznú szervezetek pályázhatnak a belépési és havi díj nélküli internetszolgáltatást biztosító CivilNET díjcsomagra is, a Civil díjcsomaggal együtt. A CivilNET díjcsomag kizárólag a Telekom szolgáltatási területén, a megadott fővonalon, a Civil díjcsomaggal együtt érhető el. A pályázati adatlapon fontos megjelölni, hogy a CivilNET díjcsomagra is kíván-e pályázni a szervezet.

 

A CivilNET díjcsomag műszaki tartalma:

 

 

CivilNET

Letöltési sebesség maximum (kbit/sec)

5000

Letöltési sebesség garantált (kbit/sec)

1000

Feltöltési sebesség maximum (kbit/sec)

500

Feltöltési sebesség garantált (kbit/sec)

192

Forgalmi díj

nincs

E-mail

5 db

E-mail tárhely

10 GB

Webtárhely

50 MB

Díjmentes extrák

PPP over Ethernet kliens szoftver

Dinamikus IP cím

Időkorlátozás nélküli Telekom Hotspot használat

Vírusvédelem szolgáltatás

 

 

A pályázat feltételei, tartalma

 

A Civil díjcsomag, illetve a CivilNET díjcsomag pályázati anyagának tartalma:

§  hiánytalanul kitöltött pályázati adatlap és „Szerződő fél nyilatkozata”

§  az alapító okirat vagy alapszabály másolata

§  közhasznúságot igazoló bírósági bejegyző végzés

 

Kizárólag olyan szervezetek pályázhatnak, amelyeknek nincsen a Magyar Telekom Nyrt. felé tartozása.

 

A pályázni a pályázati adatlap és a fent jelölt mellékletek benyújtásával lehet. A pályázóknak meg kell jelölniük azt a – szervezet nevén nyilvántartott – fővonalat, amelyre a Civil díjcsomagot, illetve a Civil és CivilNET díjcsomagot együttesen igénybe szeretnék venni.

 

A pályázatok beérkezési határideje 2013. október 30.

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Wipro nyerte az E.ON infrastruktúra-modernizációs és digitális átalakítási pályázatát

A Wipro Limited, a világ egyik vezető informatikai, tanácsadási és üzleti folyamatszolgáltatással foglalkozó vállalata bejelentette, hogy elnyerte a németországi E.ON több évre szóló stratégiai, infrastruktúra-modernizációs és digitális átalakítási szolgáltatásokra kiírt pályázatát.

2020. június 25. 11:20

Hatodik alkalommal aratott sikert az ABB egyetemi női mentorprogramja

Az ABB Kft. immáron a hatodik egymást követő évben hirdeti meg műszaki egyetemi és főiskolai női hallgatók számára az „ABB mentorprogram női hallgatóknak” elnevezésű programját. A projekt során a vállalat legalább öt végzős hallgatót választ ki pályázat útján az energetika, automatizálás, mechatronika területéről. 

2020. június 15. 11:40

Idén is keresik az év informatikai vezetőjét

A Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) 2020-ban is kiírja az év Informatikai vezetője pályázatát. A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet az informatikai vezetők tevékenységének fontosságára, valamint díjjal ismerje el az évek során kiemelkedő teljesítményt nyújtó Informatikai vezető munkáját. A díjat 2002 óta (korábban Év CIO-ja) ítéli oda a VISZ által felkért független szakmai bizottság, amelyre az informatikai vezetőket (CIO, CTO, CDO, Fejlesztési vezető, Innovációs vezető, stb.) jelölhetik szakmai szervezetek, cégek valamint zsűritagok egyaránt. 

2020. június 10. 14:33

Alkotó teenagerek

A 29. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny zsűrije 99 benyújtott pályázat közül választott ki 10 díjazott projektet, valamint 11 témát kiemelt dicséretben részesített.

2020. június 9. 17:38

Lezárult a HiperSuli tananyag-fejlesztő pályázat első szakasza!

Tegnap éjfélkor ért véget a HiperSuli digitális tanári tananyagfejlesztő-pályázatának első szakasza, ami a Telenor minden várakozását felülmúlva, összesen 66 pályázó részvételével és 198 beérkezett pályázattal zárult!

2020. május 28. 12:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás