Elérhető a Budapest BI Fórum részletes programja

forrás: Prím Online, 2013. október 24. 14:27

November 6-7- között lesz a Budapest BI Fórum, amelynek részletek programterve már elkészült, és a hivatalos oldalon megtekinthető.

Elkészült az Budapest BI Fórum közel teljes programja, amely a két nap során plenáris előadások és párhuzamos szekciók révén kínálja szakmai előadások és esettanulmányok széles választékát, november 6-án az Open analitika, november 7-én pedig az Innovatív BI téma köré csoportosítva. 

 

 

Az Open Analitika Naphoz kapcsolódóan november 5-ére hat workshopot szervezünk azok számára, akik szeretnének mélyebben is megismerkedni a nyílt forráskódú adatvizualizációs, adatbányászati, OLAP és BI megoldások világával. 

 

A konferenciához kapcsolódóan idén is hirdetünk dashboard készítő pályázatot, ahol ezúttal a hazai személygépjármű állomány alakulását bemutató adatok lesznek a középpontban.

 

A részletes program és bővebb információ elérhető weboldalon.

 

Jelentkezés a konferenciára

 

A Budapest BI Fórumon az október 25. péntekig jelentkezők 15% kedvezménnyel vehetnek részt a konferencián.

 

Részletes információk és jelentkezés

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Leleményes újdonsággal védik a madarakat

Ötletes, új fejlesztéssel védik a nagy testű madarakat mostantól Székesfehérvár közelében. Az E.ON Hungária Csoport, a Kaposvári Villamossági Gyár Kft. és természetvédelmi szervezetek, köztük a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság összefogásával alakították ki és tesztelik a villamos hálózatokon nagy számban használt berendezés, az oszlopkapcsoló új, madárbarát változatát. Ezt a hagyományos eszközt alakították át a fejlesztők, hogy a madarak ne tudják úgy megközelíteni, hogy az sérülést okozhasson. Egy éven át figyelik a berendezés hatékonyságát, és ha beválik, akkor országszerte használni fogják. 

2021. március 5. 18:10

Újabb 7 millió eurós befektetést kap és tovább terjeszkedik a régióban a Codecool

Több mint 2,5 milliárd forintos tőkebefektetéshez jutott a Codecool, a közép-kelet-európai régió egyik vezető programozóiskolája és IT szakember közvetítő cége. Az IT szakemberek képzését megreformáló, 3-12 hónapos kurzusokat kínáló vállalat további terjeszkedésre és termékei fejlesztésére készül új partnere, az Integral Venture Partners, valamint korábbi befektetői, a Lead Ventures és a PortfoLion Capital Partners támogatásával. A programozóiskola még az év első felében újabb campust nyit a régióban.

2021. március 5. 09:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

2021. március 4. 16:27

Idén 20 éves az Adverticum

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

2021. február 1. 14:47

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59