Elérhető a Budapest BI Fórum részletes programja

forrás: Prím Online, 2013. október 24. 14:27

November 6-7- között lesz a Budapest BI Fórum, amelynek részletek programterve már elkészült, és a hivatalos oldalon megtekinthető.

Elkészült az Budapest BI Fórum közel teljes programja, amely a két nap során plenáris előadások és párhuzamos szekciók révén kínálja szakmai előadások és esettanulmányok széles választékát, november 6-án az Open analitika, november 7-én pedig az Innovatív BI téma köré csoportosítva. 

 

 

Az Open Analitika Naphoz kapcsolódóan november 5-ére hat workshopot szervezünk azok számára, akik szeretnének mélyebben is megismerkedni a nyílt forráskódú adatvizualizációs, adatbányászati, OLAP és BI megoldások világával. 

 

A konferenciához kapcsolódóan idén is hirdetünk dashboard készítő pályázatot, ahol ezúttal a hazai személygépjármű állomány alakulását bemutató adatok lesznek a középpontban.

 

A részletes program és bővebb információ elérhető weboldalon.

 

Jelentkezés a konferenciára

 

A Budapest BI Fórumon az október 25. péntekig jelentkezők 15% kedvezménnyel vehetnek részt a konferencián.

 

Részletes információk és jelentkezés

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A régió egyik legnagyobb social impact befektetését kapta a Green Fox Academy

450 millió forintos befektetést biztosít az Impact Ventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. a Green Fox Academynek. Az Impact Ventures egy impact (társadalmi hasznosságú) befektetési alap, amely kifejezetten olyan szociális vállalkozásoknak nyújt kockázati tőkét, amelyek az üzleti eredmények mellett pozitív társadalmi hatást fejtenek ki. A mostani befektetés az egyik legnagyobb régiós dedikált impact befektetés. 

2020. május 28. 19:13

A koronavírus elhozta az e-aláírás forradalmát

Globális robbanás zajlik az e-aláírások piacán. Kanadától Indonéziáig a világ legtöbb kormányzata igyekszik olyan jogi és szabályozási környezetet teremteni, amellyel ösztönzik és segítik az elektronikus aláírás használatát. Ez alól Magyarország sem kivétel, a vírushelyzet miatt - egyelőre ideiglenesen - változott a szabályozás, már személyes megjelenés nélkül, távolról, videoazonosítással is bárki kiválthat webes e-aláírást.

2020. május 28. 16:11

Microsoft DCP: digitális segítség a civileknek

Társadalmi szervezetek kapnak gyakorlati segítséget a Microsofttól a közösséget szolgáló civil tevékenység hatékonyságát növelő Office365 bevezetéséhez és használatához a Digitális Civil Program keretében. A támogatási lehetőség immár nyitva áll a civilek előtt, jelentkezni június 3-ig lehet.

2020. május 28. 10:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás