Wozniak tagadja, hogy kritizálta volna az új iPadeket

Czipperer Dia, 2013. október 28. 15:39

Az Apple társalapítója, Steve Wozniak többször illette kritikával az Apple-t, a vállalatot, melyben megalapításában aktívan részt vállalt, ám azt azonban tagadja, hogy bármikor is becsmérő megjegyzéseket tett volna az új iPadekre.

A NewDomain.net számolt be arról, hogy Wozniak elutasította azt a vádat, hogy ő bármikor is kritizálta volna az új iPadeket – erről egy interjúban számolt be a portálnak. Ahogy elmondta, ő sosem tett ilyen, szerinte az iPadek általánosságban jók és rendben vannak.

 

A társalapító a múlt héten nyilatkozott úgy, hogy sem az új iPad Air, sem pedig az iPad Mini Retina nem felel meg az igényeinek. Ezt a kijelentését úgy korrigálta a most adott interjúban, hogy szerinte jók az új iPadek, csak ő nem veszi meg az Apple frissítéseket, új modelleket, mert az számára kritikus változás volna, hiszen kevesebb, mint egy éve váltott a mostani készülékére, és, ahogy fogalmazott, szereti az iPadjét, és sokat is használja.

 

Az új MacBook Próra azonban szinte azonnal váltott, köszönhetően az 1 terrabytos SSD-nek. Ahogy kifejtette, a jelenlegi retina iPadjére is akkor váltott, amikor 128 GB SSD-vel kínálták. Ez számára nagyon meghatározó.

 

Forrás: TheNextWeb.com, ANewDomain.net

Kulcsszavak: Apple társalapító iPad

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A garázscégtől a világpiacig 5 év alatt

A CraftUnique Kft. csak néhány éve alakult, de a magyar fejlesztésű és gyártású 3D nyomtató, a CraftBot Plus már több nemzetközi díjat is nyert, és közel 25 országban vannak viszonteladóik világszerte. Nem csupán hardware-t, hanem a teljes ökoszisztémát: a nyomtatót vezérlő firmwaret, illetve a nyomtatáshoz szükséges un. szeletelő programot is házon belül fejlesztik. 

2019. október 14. 16:59

Az európai gyártóvállalatok nem tudják eredményesen alkalmazni az okostechnológiákat

Az európai gyártóvállalatok kétharmada nem használja fel az okosgyárak működéséből szerzett elemzési adatokat a hatékonyabb döntéshozáshoz – derül ki a Fujitsu napokban közzétett vizsgálati eredményeiből. Bár az okosgyár-technológiák megtérülésével kapcsolatban teljes az egyetértés, a gyártóvállalatok többsége nem használja ki maradéktalanul a lehetőségeket. 

2019. október 14. 15:23

Harmadik alkalommal is megrendezik a régió legnagyobb startup eseményét Budapesten

Az MFB csoporthoz tartozó Hiventures immáron harmadik alkalommal rendezi meg a Regional Startup and Innovation Day-t november 7-én a Szépművészeti Múzeumban, amely nem csak Magyarország, de a régió egyik legnívósabb startup networking eseménye is egyben. Tavalyihoz képest, a résztvevők új programelemekre és még több nemzetközi viszonylatban is elismert partnerre számíthatnak a rendezvényen. 

2019. október 14. 13:55

A Z-generáció kezében a zöldebb jövő

Magyarországon az italos kartondobozok mindössze 23%-a jut el a szelektív gyűjtőkbe, míg néhány európai országban ez az adat már 80%. Immár harmadik alkalommal indít kreatív reklámfilm pályázatot az IKSZ, „ZöldenJobb.mp4” elnevezéssel, ahol horror, tragédia és komédia műfajokban nevezhetnek a diákok. A pályázat szeretné ösztönözni a 13-19 éves korosztályt a szelektív hulladékgyűjtésre és felhívja figyelmüket az újrahasznosítás fontosságára. A nyertest pedig az egész ország megismerheti, hiszen a győztes kisfilmet több TV csatorna is sugározza majd a következő évben. 

2019. október 14. 12:37

Immár ötödik éve hirdeti meg az ABB egyetemi női mentorprogramját

Az ABB Kft. immáron az ötödik egymást követő évben hirdeti meg műszaki egyetemi és főiskolai női hallgatók számára az „ABB mentorprogram női hallgatóknak” elnevezésű programját. A projekt során a vállalat öt végzős hallgatót választ ki pályázat útján az energetika és automatizálás területéről. A pályázatra 2019. október 1. és november 11. között lehet jelentkezni. 

2019. október 14. 11:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás