40 millió Galaxy S4 fél év alatt

Czipperer Dia, 2013. október 29. 14:21

A vállalat zászlóshajó okostelefonja túllépte a 40 milliós eladási számot, mindössze fél év alatt, amely a Note II-nek két évébe telt.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a Galaxy Note II elérte a 40 milliós eladást, mindezt két évvel azután, hogy landolt a piacon. A vállalat mostani csúcskészülékének, az S4-nek egy fél év alatt sikerült.

 

A Galaxy s4-nek mindössze egy hónap kellett ahhoz, hogy elérje a 10 milliós számot, aztán egy hónap alatt sikerült megdupláznia ezt a számot. Igaz, a kezdeti lelkesedés intenzitását nehéz tartani, még mindig jelentősen, a többi modellnél jóval nagyobb mértékben nőnek az eladások.

 

Ám a Samsungnak mindezt nem elég. Egy dél-koreai sajtótájékoztatón ismertette a vállalat, hogy ez az eladási szám, ami egyébiránt rekord is, nem a várt eredmény, ennél több készülékkel számoltak. Mindeközben pedig az előzetes pletykák szerint az utód, Galaxy S5 előbb mutatkozhat be, mint ahogy azt sokan várták. Lehet, hogy ezzel kompenzálnák az S4 iránti csökkenő lelkesedést?

 

Forrás: Engadget.com

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG szervezeti átalakításokat jelentett be

Az LG Electronics (LG) egy sor szervezeti intézkedést jelentett be, melyek célja, hogy felgyorsítsák a szórakoztató elektronikai és háztartási gépeket forgalmazó világmárka átalakulását egy olyan vállalattá, amely jobban meg tud birkózni a jövő év kihívásaival azáltal, hogy ezeket lehetőségekké változtatja át. 

2020. december 2. 16:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52
online sportfogadás