Telenor Felhőszolgáltatások a sikeres vállalkozásokért

Mobiliroda: hibrid eszközök, felhő-alapú platformok és Hipernet 4G a Telenortól

forrás: Prím Online, 2013. október 31. 09:09

Felhőalapú alkalmazásokat, hibrid notebookot és exkluzív 100GB adatforgalmat tartalmazó mobilinternet ajánlatot kínál kis- és középvállalkozásoknak a Telenor önkiszolgáló online áruházán és hagyományos értékesítési csatornáin keresztül. Az ügyfelek így egyetlen szolgáltatótól vehetik igénybe a korszerű működéshez szükséges eszközöket és szolgáltatásokat.

A most induló Telenor Felhőszolgáltatás, egy olyan platform, ahol az ügyfél egy online áruházban felhőszolgáltatások folyamatosan bővülő körét önkiszolgáló módon választhatja ki, így azok  pár kattintással megrendelhetők, árazásuk pedig havidíjas alapú. Ráadásul a felhasználószám rugalmasan, akár hónapról hónapra változtatható, azaz hűségidő megkötése sem szükséges.

 

A vezérlőpultról a vállalkozók egyszerűen menedzselhetik különböző előfizetéseiket, több szolgáltatás megrendelése esetén is csupán egy számlát kapnak. Az új felhőszolgáltatásokat remekül kiegészíti az exkluzív ügyfélszolgálat, melynek munkatársai felhívják az ügyfeleket, hogy meggyőződjenek arról, a megrendelt szolgáltatások hibátlanul működnek. Probléma esetén az aktiválásban és az első lépések megtételében is segítséget nyújtanak, emellett pedig az előfizetés teljes időszaka alatt is az ügyfelek rendelkezésére állnak.

 

A Telenor Felhőszolgáltatások platformja nemcsak a mobilszolgáltatónál előfizető kis és középvállalkozások számára nyújt könnyen elérhető, jelentősebb befektetés nélkül igénybe vehető, hatékonyságnövelő megoldásokat, hanem mindenkinek, aki a legkorszerűbb informatikai eszközök és szolgáltatások segítségével kívánja modernizálni üzletét. Emellett természetesen nagyvállalatok számára is elérhetők az áruházban kínált felhőszolgáltatások ügyfélmenedzsereiken keresztül.

 

A kkv-k számára a felhőalapú szolgáltatások igénybe vételéhez az ideális eszköz egy hibrid notebook, amely miközben teljes értékű munkagép, alacsony tömegénél fogva könnyen hordozható, ugyanakkor a kijelzőt a billentyűzettől különválasztva táblagépként is megállja a helyét. A Windows 8.1-el érkező Fujitsu Q 702 Intel Core i5-ös processzorral, 4GB memóriával és 128 GB-os SSD-vel érkezik, teljesítménye így minden feladatra tökéletesen elegendő akár nagyvállalati környezetben is.

 

A Telenor e csúcskategóriás készülék mellett hibrid portfólióját kedvezőbb árfekvésű modellekkel is bővíteni fogja a közeljövőben. Mivel azonban a hibrid notebook képességei az internet segítségével teljesednek ki igazán, ezért a Telenor a készülékhez igen kedvező, egyedülálló mobilinternet csomagot ad: a november közepén érkező készülék és havi 100 GB adatforgalom hazánk leggyorsabb 4G hálózatán együtt mindössze havi 36 550 forintért (12 hónapon át) érhető el. Az egy év leteltét követően a Hipernet Premium tarifa havidíja 12 000 Ft.

 

A felhőszolgáltatásokat nyújtó platform a Telenor Csoport globális kezdeményezése, amely Svédország és Norvégia után Magyarországon jelenik meg elsőként.  Kínálat első tagja az Office 365, amely a Microsoft legkülönfélébb üzleti igények kielégítésére képes felhőalapú irodai csomagja. Segítségével a felhasználók bárhonnan elérhetik leveleiket, szerkeszthetik dokumentumaikat, kezelhetik naptárukat, illetve professzionális csoportmunka megoldásokat használhatnak. A Telenor lehetőséget ad több mint 50 céges ügyfelének arra, hogy ingyenesen kipróbálják a cég felhőszolgáltatásait hat hónapon keresztül.

 

 

Office 365 csomagok a Telenornál

 

Office 365 Kisvállalati csomag

Office 365 Kisvállalati Prémium csomag

Office 365 Középvállalati csomag

Címtár (Active Directory) integráció

 

 

Igen

Gépre telepíthető Office alkalmazások

 

Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, Lync

Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, Lync, InfoPath

Office Webes alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint és One Note

Igen

Igen

Igen

IT adminisztrációs felület

Alap

Alap

Kiterjesztett

Felhasználók száma

Max. 25

Max. 25

Max. 300

Domain szolgáltatás

Igen

Igen

Igen

Telenor alap szintű technikai támogatás

Igen

Igen

Igen

Csomag havidíja  (bruttó)

2 120 Ft

4 180 Ft

4 880 Ft

Csomag bruttó akciós havidíja (nov. 31-ig, 3 hónapon át)

1 060 Ft

2 090 Ft

2 440 Ft

További licenc havidíja (bruttó)

1 840 Ft

3 900 Ft

4 600 Ft

További licenc akciós havidíja (nov. 31-ig, 3 hónapon át)

920 Ft

1 950 Ft

2 300 Ft

 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05