Percenként 700 Samsung készülék talál gazdára

Farkas Norman, 2013. november 2. 14:10

Naponta több, mint egymillió, azaz percenként cirka 700 Samsung nevével fémjelzett okostelefont és táblagépet vásárolnak világszerte, így a dél-koreai gyártó akár 350 millió kütyüt értékesíthet ebben az évben.

A Samsung alelnöke, David Eun elárult néhány infót a gyártó mobil eszközeinek népszerűségéről. Szavaiból kiderült, hogy naponta körülbelül egymillió Samsung okostelefont és táblagépet vásárolnak a felhasználók világszerte, így valószínű, hogy a cég ebben az évben összesen több, mint 350 millió készüléket értékesít.

 

Vajon miért ilyen kelendőek a dél-koreai óriás termékei? Nos, az eladások nagy száma nyilván annak köszönhető, hogy a Samsung szinte minden szegmensben jelen van az androidos készülékek piacán, s nem sajnálja a pénzt a marketingre, így kínálat is van bőven, a felhasználók pedig tudják, milyen modellek közül válogathatnak.

 

A siker további oka, hogy a gyártó semmit nem bíz a véletlenre: vannak versenyzői a Windows Phone platformon és már készülnek a Tizen OS rendszerű kütyük is. Ugyancsak megemlítendő, hogy a cég élen jár a fejlesztésekben, például már van hajlított kijelzős mobilja és okos karórája is. Eun egyébként megjegyezte, hogy a viselhető eszközök új teret nyitottak meg a vállalt előtt, s ezen a fronton is nagy sikerre számítanak – amit valószínűleg el is érnek, ha folytatják stratégiájukat.

 

[Forrás: Übergizmo]

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG is elnyerte az General Motors innovációs díját

Idén az LG Electronics (LG) is kiérdemelte a General Motors innovációs díját — ezt az autógyártó virtuálisan megrendezett, 28. beszállítói díjátadó gáláján jelentették be. A díjat az LG — más innovációi mellett — az LG Display testvérvállalattal közösen kifejlesztett, forradalmi újdonságnak számító, a 2021-es modellévű Cadillac Escalade-be szerelt P-OLED digitális műszerfallal érdemelte ki.

2020. július 3. 12:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás