StarKingből iCentre lett

forrás: Prím Online, 2013. november 6. 09:42

Az Apple Premium Reseller partnere, a StarKing ezentúl új névvel hódít a piacon. A tulajdonosváltőással új arculat is társul a névhez, amely iCentre lett.

Idén augusztusban vásárolta meg a StarKinget a  Hili Salomone, amely a Hili Company és a VJ Salomone közös vállalkozásaként jött létre, két fontos kereskedelmi csoport központjaként, Máltán. A 1,5 milliárd éves forgalmú APR, 3 üzlettel van jelen Budapest fő bevásárlóközpontjaiban, az Allee-ban, az Arénában és a MOM Parkban.

 

 

Az iCentre-ré való átalakulás egy átfogóbb stratégia része, mely többek között a lánc széleskörű terjeszkedési tervét is magában foglalja. A Hili Salomone Ltd. Magyarországon tervezi kialakítani az iCentre regionális központját, mellyel nem titkolt céljuk a régióban való terjeszkedés és a nyitás Európa felé. A jövőbeni célok hosszú távúak, melyek között további boltok nyitása is szerepel a magyarországi hálózat mintájára, valamint a termékeladások maximalizálása a piaci részesedés növelésével párhuzamosan. 

 

Az iCentre olyan szakértői csapattal büszkélkedhet, mely segít az ügyfeleknek kiválasztani a megfelelő Apple terméket, mint az iPod, iPad, MacBook és egyéb Apple tartozékok. Otthoni felhasználók, szakemberek és vállalkozások is megtudhatják, hogy milyen módon használhatják ki legjobban megvásárolt készülékük adottságait, legyen szó Apple készülékekről, szoftverekről vagy alkalmazásokról.

 

Mivel az Apple egységes dizájnt követel partnereitől, így az iCentre valamennyi üzlete ennek szellemében lett kialakítva Magyarországon és külföldön egyaránt.  Az iCentre garantálja, hogy vásárlóit  bármely boltban is járnak a világon  mindenhol kiváló minőséggel és egyedülálló szolgáltatással várják az üzletek szakemberei.

 

 

Az új megjelenés megünnepléseként, az iCentre 15% kedvezménnyel kínálja a MacBook Air 13" termékét november 5-én, egy nap erejéig. November 5-12-e között pedig minden vásárló visszakapja vásárlása értékének 5%-át iCentre kártyán (mely a StarKing törzsvásárlói kártya utódja). Az elkövetkező hónapokban az iCentre személyre szabott ajánlatokkal és kedvezményekkel várja ügyfeleit.

Kulcsszavak: Apple StarKing megújulás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59