Az Android készülékek több mint felén már Jelly Bean fut

Czipperer Dia, 2013. november 6. 11:41

Eddig a 2.3 Gingerbread volt a legelterjedtebb Android verzió, azonban most fordult a kocka: a Jelly Bean átvette a vezetést.

A legújabb készülékek már Jelly Bean operációs rendszerrel jelennek meg, és egyre többen frissítik készüléküket az újabb verzióra (amelyik készülék esetében ez a lehetőség adott). Az Android felhasználók többségének készülékén már a Jelly Bean operációs rendszer valamely változata fut.

 

Néhány hónapja a Gingerbread még vezette a listát, azonban a Jelly Bean szépen előretört, olyannyira, hogy a 4.1-es verzió használati aránya is már több (27,3%), mint a Ginherbread verzióké együttvéve (26,3%).

 

A harmadik helyen az Ice Cream Sandwich áll 198,%-kal, majd a 4.2 Jelly Bean követi 12,5%-kal. A Froyo és a Homeycomb olyannnyira sikertelen verziók, hogy még a jelenlegi legfrisebb (a KitKat még csak most jelent meg) verzió, a 4.3-as is lekörözi őket (lásd az ábrán).

 

 

 

Forrás: Techspot.com

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már nem éri meg külföldről rendelni, felpörögnek a magyar webshopok

Az árfolyamváltozás miatt már egyre kevesebb esetben éri meg euróban vagy dollárban külföldről rendelni, így még több vásárló fordul a hazai internetes áruházak irányába. A hazai webshopokon erősödő igény jelentkezik az önfenntartó életmóddal kapcsolatos árucikkek iránt. Emellett most jött el az ideális pillanat a külpiacok felé való nyitásra is a hazai e-kereskedelemben – véli Surányi Ferenc webshop-szakértő, az M. I. Solution Kft. ügyvezetője.

2022. augusztus 9. 12:34

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

K&H: megtriplázódott a villanyautók száma Magyarországon

Látványos bővülés vár a villanyautók piacára az uniós piacokon, a tervek szerint ugyanis 2035-től várhatóan csak elektromos autókat lehet értékesíteni. Magyarországon 2020 májusa óta megháromszorozódott a tisztán elektromos személyautók száma, igaz, a teljes autóparkhoz képest még marginális az arányuk – derül ki a K&H összeállításából. A pénzintézet pedig kedvező kamatozású lízingkonstrukciót nyújt a magyar cégeknek ahhoz, hogy villanyautóval bővítsék a flottájukat, ezzel is segítve a vállalkozások kiadásainak csökkentését, lendületet adva az elektromobilizációnak.

2022. augusztus 8. 18:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24

Újra keresik az év webshopjait

2022. július 8. 18:20