Sony: év végéig hárommillió PS4 talál gazdára

Czipperer Dia, 2013. november 12. 11:38

A Sony becslései szerint még ebben az évben legalább hárommillió PlayStation 4 játékkonzolt értékesítenek majd, és jövő márciusig ez a szám ötmillióra duzzadhat.

Még meg sem érkezett a boltok polcaira Sony legújabb játékkonzolja, máris arról szólnak a hírek, a vállalat mit vár el a legújabb kütyütől. Az előzetes becslések szerint sikeres lesz az új modell, legalábbis Jack Tretton, a szórakoztató részleg elnök-vezérigazgatója szerint még ebben az évben legalább hárommillió készüléket értékesítenek majd.

 

A Sony már felkészült az új felhasználókra, akik csatlakoznak majd a hálózatra az ünnepi szezonban. A PS4 november 15-én, azaz csütörtökön debütál az Egyesült Államokban – egy héttel előbb, mint az Xbox One –, rá két hétre, november 29-én pedig az európai piacra is megérkezik. Év végére a készülék már 32 országban kapható lesz.

 

A hárommilliós határ már múlt hónapban terítékre került, akkor Colin Sebastian elemző előrejelzéseiben szerepelt ez a szám.  Andrew House, a Sony játékműveletért felelős vezetője pedig szintén ötmilliós eladást jósolt jövő márciusra vonatkozóan.

 

Forrás: Techspot.com

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Javították a Magyar Telekom hitelkockázati besorolását

A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM HB), továbbiakban „Társaság”), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy a Scope Ratings GmbH, a hitelminősítés éves felülvizsgálata eredményeként pozitívra javította a Magyar Telekom kibocsátói hitelkockázati besorolásának kilátását, valamint megerősítette a Társaság kibocsátói hitelkockázati besorolását és a nem alárendelt, nem biztosított adósságához tartozó BBB+ minősítést.

2023. szeptember 26. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59