Sony: év végéig hárommillió PS4 talál gazdára

Czipperer Dia, 2013. november 12. 11:38

A Sony becslései szerint még ebben az évben legalább hárommillió PlayStation 4 játékkonzolt értékesítenek majd, és jövő márciusig ez a szám ötmillióra duzzadhat.

Még meg sem érkezett a boltok polcaira Sony legújabb játékkonzolja, máris arról szólnak a hírek, a vállalat mit vár el a legújabb kütyütől. Az előzetes becslések szerint sikeres lesz az új modell, legalábbis Jack Tretton, a szórakoztató részleg elnök-vezérigazgatója szerint még ebben az évben legalább hárommillió készüléket értékesítenek majd.

 

A Sony már felkészült az új felhasználókra, akik csatlakoznak majd a hálózatra az ünnepi szezonban. A PS4 november 15-én, azaz csütörtökön debütál az Egyesült Államokban – egy héttel előbb, mint az Xbox One –, rá két hétre, november 29-én pedig az európai piacra is megérkezik. Év végére a készülék már 32 országban kapható lesz.

 

A hárommilliós határ már múlt hónapban terítékre került, akkor Colin Sebastian elemző előrejelzéseiben szerepelt ez a szám.  Andrew House, a Sony játékműveletért felelős vezetője pedig szintén ötmilliós eladást jósolt jövő márciusra vonatkozóan.

 

Forrás: Techspot.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24