Új netes áruház nyílt szeniorkorúaknak

forrás: Prím Online, 2013. november 12. 13:27

Egyedülálló, új vállalkozásba kezdett a SeniorShop.hu weboldal. A nemrég elindított webáruház leendő felhasználóit azok alkotják, akik koruk vagy bármely képességük korlátozottsága ellenére teljes körű és aktív életet szeretnének élni fiatalabb vagy nem korlátozott társaikhoz hasonlóan.

A SeniorShop célja olyan ötletes, kifejezetten ezen célközönség számára kifejlesztett, kiváló minőségű termékek ajánlása, amelyek segítenek a mindennapos tevékenységek könnyebb végrehajtásában, vagy idősebb, esetleg valamilyen hátránnyal rendelkező társunk számára újra lehetővé tesznek olyan tevékenységeket, melyekre eddig nem voltak képesek.

 

A magyarországi piacon jelenleg nincs olyan internetes vállalkozás, amely kifejezetten ezen réteget célozná meg és olyan termékeket kínálna, amelyek elősegítik az önálló és aktív életvitel meghosszabbítását és kiteljesítését.

 

A SeniorShop webáruház folyamatosan bővíti induló termékkörét és tervei között szerepel, hogy nemcsak termékekkel, de ugyanezen célcsoport részére nyújtandó szolgáltatások kínálatával is piacra lép, fogalommá és új márkanévvé formálva a SeniorShop nevet.

 

Jól strukturált felépítésének és egyszerűen kezelhető felületének köszönhetően a kezdő internetfelhasználók is könnyedén használhatják az oldalt.

 

Az induló termékkínálat több mint 600 különböző terméket tartalmaz, melyek az élet számos területén kínálnak megoldást a mindennapok megkönnyítésére. A termékek között a beszélő lázmérő vagy vérnyomásmérő mellett például olyan társas- és kártyajátékok is találhatók, melyek kifejezetten látássérültek számára kerültek kifejlesztésre.

 

Az idősek gondozását segíthetik a baby őrök mintájára kifejlesztett szenior őrök, a tisztálkodást lehetővé tévő zuhanyzó székek, vagy a bárhová felhelyezhető kapaszkodók. Az önálló és aktív életvitel meghosszabbítását teszik lehetővé a speciális, idősek számára kialakított evőeszközök, poharak vagy akár egy zsemle biztonságos felvágására szolgáló konyhai segédeszköz.

 

Rendszeres tanácsadói szolgáltatást is kínál, ahol szakorvosok és szakgyógyszerészek állnak a felhasználók rendelkezésére gondjaik, problémáik megválaszolásában.

 

Európa számos országában elérhetőek már az idős és aktív korú népesség számára kínált egyedi és speciális termékek. A magyar magánszemélyek által megvalósított webáruház ezen termékeket és szolgáltatásokat kívánja elérhetővé tenni a magyar lakosságon belül is az egyre szélesebb réteget képviselő, aktív életvitellel rendelkező, idősebb korosztály számára.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így vásárolunk iskolakezdéskor

Iskolakezdési időszakban felpörög a kereskedelem, mindenhol megnő a tanévre szükséges eszközök iránti kereslet és ezzel együtt az árak is.* Tavaly augusztusban a KSH adatai szerint kismértékben nőttek a fogyasztói árak, majd szeptemberben jelentősen emelkedtek. 

2019. augusztus 20. 12:55

Különleges tájak lakóit kapta lencsevégre a Huawei és a PetersPlanet

„Perui portrék” címmel nyitott mobilfotó-kiállítást a Huawei és a Petersplanet. Az elszigetelt közösségekben élő, quechua őslakosokat bemutató alkotásokat Szűcs Péter, a Petersplanet.travel utazási magazin alapítója készítette a vállalat legújabb csúcskészüléke, a P30 Pro segítségével. A 12 képből álló tárlat különlegessége, hogy ez a művész első, kizárólag mobiltelefonnal készített portrékból álló kiállítása. A tárlat szeptember 19-ig látogatható a Deák Palotában.

2019. augusztus 20. 12:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53
online sportfogadás