Új netes áruház nyílt szeniorkorúaknak

forrás: Prím Online, 2013. november 12. 13:27

Egyedülálló, új vállalkozásba kezdett a SeniorShop.hu weboldal. A nemrég elindított webáruház leendő felhasználóit azok alkotják, akik koruk vagy bármely képességük korlátozottsága ellenére teljes körű és aktív életet szeretnének élni fiatalabb vagy nem korlátozott társaikhoz hasonlóan.

A SeniorShop célja olyan ötletes, kifejezetten ezen célközönség számára kifejlesztett, kiváló minőségű termékek ajánlása, amelyek segítenek a mindennapos tevékenységek könnyebb végrehajtásában, vagy idősebb, esetleg valamilyen hátránnyal rendelkező társunk számára újra lehetővé tesznek olyan tevékenységeket, melyekre eddig nem voltak képesek.

 

A magyarországi piacon jelenleg nincs olyan internetes vállalkozás, amely kifejezetten ezen réteget célozná meg és olyan termékeket kínálna, amelyek elősegítik az önálló és aktív életvitel meghosszabbítását és kiteljesítését.

 

A SeniorShop webáruház folyamatosan bővíti induló termékkörét és tervei között szerepel, hogy nemcsak termékekkel, de ugyanezen célcsoport részére nyújtandó szolgáltatások kínálatával is piacra lép, fogalommá és új márkanévvé formálva a SeniorShop nevet.

 

Jól strukturált felépítésének és egyszerűen kezelhető felületének köszönhetően a kezdő internetfelhasználók is könnyedén használhatják az oldalt.

 

Az induló termékkínálat több mint 600 különböző terméket tartalmaz, melyek az élet számos területén kínálnak megoldást a mindennapok megkönnyítésére. A termékek között a beszélő lázmérő vagy vérnyomásmérő mellett például olyan társas- és kártyajátékok is találhatók, melyek kifejezetten látássérültek számára kerültek kifejlesztésre.

 

Az idősek gondozását segíthetik a baby őrök mintájára kifejlesztett szenior őrök, a tisztálkodást lehetővé tévő zuhanyzó székek, vagy a bárhová felhelyezhető kapaszkodók. Az önálló és aktív életvitel meghosszabbítását teszik lehetővé a speciális, idősek számára kialakított evőeszközök, poharak vagy akár egy zsemle biztonságos felvágására szolgáló konyhai segédeszköz.

 

Rendszeres tanácsadói szolgáltatást is kínál, ahol szakorvosok és szakgyógyszerészek állnak a felhasználók rendelkezésére gondjaik, problémáik megválaszolásában.

 

Európa számos országában elérhetőek már az idős és aktív korú népesség számára kínált egyedi és speciális termékek. A magyar magánszemélyek által megvalósított webáruház ezen termékeket és szolgáltatásokat kívánja elérhetővé tenni a magyar lakosságon belül is az egyre szélesebb réteget képviselő, aktív életvitellel rendelkező, idősebb korosztály számára.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb világbajnokságon szoríthatunk a Magyar E-sport Válogatottnak

Megkezdte szereplését a Magyar E-sport Válogatott a Balin zajló 14. IESF Világbajnokságon, ahol nemzeti kiválóságaink a Counter-Strike: Global Offensive és a Tekken 7 játékokban állnak rajthoz. Elsőként CS:GO-csapatunk lépett a virtuális küzdőtérre Bulgária ellen magyar idő szerint ma reggel 8 órakor, szombaton pedig már hazánk legjobb Tekken 7-versenyzőjének is szurkolhatunk a csoportmérkőzések során. A Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) egyúttal a világbajnokságot kísérő szakmai rendezvényre is meghívást kapott: a magyar fejlesztésű videójátékos-kompetenciamérést, a Vajákot mutatja be a nemzetközi e-sport-közösség számára.

2022. december 2. 15:21

97 éves a magyar rádió-műsorszórás

1925. december elsején indult el Magyarországon a rendszeres rádiósugárzás. Az évfordulóról közös ünnepségen emlékezett meg a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Média Klub szakosztálya, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Postamúzeum.

2022. december 2. 12:39

Így teszi fejlettebbé az ipari 5G az AMR-alkalmazásokat és teljesítményüket

Új napra virrad a negyedik ipari forradalom, mivel az 5G-s mobil vezeték nélküli szabvány régóta várt lehetőségeket teremt az ipari dolgok internete (IIoT) számára. Ez pedig azt jelenti, hogy az autonóm mobil robotok (AMR-ek) is élvezhetik a következő generációs nagy sebességű hálózat előnyeit.

2022. december 2. 11:17

Közel tízezer használt termék talált új gazdára a Vatera Green Fridayen

A Vatera november 25-27. között tartott Green Friday-én több mint 14 ezer termék talált gazdára, amelyek közel hetven százaléka, csaknem tízezer termék volt használt – és csupán alig több mint harmada volt teljesen új árucikk. A zöld péntek slágerei az akciós gyűjtői termékek – érmek, bélyegek – mellett a DVD-filmek voltak. A legdrágábban megvett tíz akciós termék között idén háborús relikvia, régi pengő, antik karóra és iPhone 13/14 okostelefon egyaránt megtalálható.

2022. december 2. 09:58

A fényezőkabinokban dől el a járműjavító műhelyek sorsa

Olyan időket élünk, amikor a vállalkozások működésének egyik legfontosabb alapja a rugalmas alkalmazkodás. Mégpedig akár egyik napról a másikra. Nem kivétel ez alól a fényezési szektor sem, ahol az újabb és újabb nehézségek immár évek óta gyors egymásutánban követik egymást, fellélegzésre sem hagyva időt. Minden korábbinál szükségesebbé vált a költségek racionalizálása és a teljesítmény optimalizálása, nemcsak a profit növelésének, de az ügyfélkör megtartásának érdekében is.

2022. december 1. 20:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55